Bebeğe nasıl kilo aldırabiliriz ?

Oztrkbg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
281
163
32
Merhaba arkadaşlar çift rahimliyim ve erken doğum riskim var 32 den sonra. Şuan bebek 685 gr ve biliyorsunuz düşük kilo ile doğumlarda yaşam ihtimali azalıyor. Bebeğinize kilo aldırmak için neler tüketiyorsunuz ?

Benim bildiğim kasar, mercimek, kuruyemis (ceviz, badem), sut urunleri, muz canim. Bi'de havuc suyu iyi geliyormus.

yeşil mercimek ve bulgur canım mutlaka dene benim ince uzun dedikleri bebeğim 4500 gr doğdu ikisi sayesinde ama doğuma 1 ay kala nerdeyse hergün bulgur 2 günde 1 de yeşil mercimek yedim gerçekten işe yarıyor

her kahvaltınız da yumurta yiyin kesinlikle. Yumurta,kaşar peynir,pekmez,muz,ceviz. Her gün bunları yemeyi ihmal etmeyin kilosu artar.

Merhaba arkadaşlar çift rahimliyim ve erken doğum riskim var 32 den sonra. Şuan bebek 685 gr ve biliyorsunuz düşük kilo ile doğumlarda yaşam ihtimali azalıyor. Bebeğinize kilo aldırmak için neler tüketiyorsunuz ?
Kesinlkleeee ben bir haftaa da 500 gram aldırmıstım kaşar ceviz nar limon bolca balık yemiştim balık cokcok ye

Bende 26 haftalik gebeyim benim bebegimde zayifmis doktor kilo aldirman lazim dedi onerilerinizi bende bekliyorum insallah

Kesinlikle muz yiyin ve balık cok yemistim ben haftada 2 kere..doktor ne yiyosan azalt doguramiyacaksin yoksa diyodu bana bende kesmistim muz yemeyi

Aslında neler tüketmek değil de neleri tuketmemenizi bilmelisinjz. Sağlıklı beslenirsenjz aburcuburfan uzak durusanjz bebek sağlıkla gelişir özellikle tavsiye edeceğim bebeginizi de kuvvetlendirecek olan şey fermente edilmiş gıdalardır. Bol bol fermente gıdalar tüketin

X