Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
verebileceklerin istavrit,uskumru,hamsi,palamut
vermemen gereken mezgit,kefal,levrek,lüfer,barbun...
normalde 1 yaşından önce kivi,ananas gibi meyveler alerjik olduğu için önerilmez ama ben 6.aydan sonra verdim.Bir dene istersen,olumsuz bir etki yapmazsa ver
Bütün balıkları verebilirsiniz ama mevsiminde. Mevsiminde değilse balık verilmesi iyi değildir. En faydalısı somon ama onda da mesela hamsi de olan bi vitamin yok. Hepsinde farklı vitaminler olduğu için hepsinden vermenizi tavsiye ederim.
Ananas çok faydalıdır bebekler için ama 1 yaşından sonra verilmesi önerilir.
mevsimine göre ,bu ay kefal,levrek şubatta uskumru,istavrit,somon verebilirsin am toksik maddeleri biriktirdiğinden büyük balıklar verilmemesi daha uygun.ananas çok faydalı bir meyve,ben ogluma veriyorum alerji gibi bir rahatsızlıgı cıkmadı dene bence