Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım meme reddi yaşamayız..Bu konuda doktorlar ikiye ayrılmış durumda.kimi verme diyor kimi verebilirsin diyor. Ben daha ilk hafta verdim maalesef. Vermeme taraftariyken... 3 aylık hala veriyorum. Cunku Benim için çok kolaylık.. uykuya geçişte, banyodan sonra korkmaması için vs... eğer siz vermeden yapabiliyorsanız vermeyin bence. Meme reddine falan da sebep olabiliyormuş
Evet sakinleştirici etkisi harika ama böylede kolaya kaçmak gibi oluyo sanki vicdan yapıyorumKızımda vermiştik. O kadar iyi oldu ki. Kızdığı, ağladığı, huzursuz olduğu zamanlarda verdik. Sakinlestirdi. Ağlama krizlerimiz olmadı. Ama oğluma veremedik. Tutmadı bir türlü. Daha sinirli bir bebek ablasına göre. Ben bunu emzige bağlıyorum. Tehlikeli birsey yaparsa engel oluyoruz. Ellerini yumruk yapıp bütün gücüyle ağlıyorah diyorum şimdi emzik verebilseydik sakinlesirdi
Emzik veya anneyi emme 2 yaşından sonra dis yapısını bozuyor demisti doktor. Vakti gelince bırakmak lazım. 4 yaşına kadar anneyi emen öğrencimin diş yapısı bozuktu.
2 aylık bı oğlum var. Emzik vermekle vermemek arasındayım. Şuan emzikle arası iyi ama uzun vadede sorun olmasından korkuyorum sizce ne yapmalıyım![]()
3 sene önce aynı düşüncede gidip gidip geldim. Emziği versem mi vermesem mi diye çok düşündüm. Sonuç olarak 3 senedir emziği bıraktırmaya çalışıyorum ama daha bıraktıramadım. Emzik = pişmanlık bana göre2 aylık bı oğlum var. Emzik vermekle vermemek arasındayım. Şuan emzikle arası iyi ama uzun vadede sorun olmasından korkuyorum sizce ne yapmalıyım![]()
Yaa ben hiç alıştırmasam daha iyi o zaman. 3 sene çok uzun gerçekten Allah yardımcın olsun umarım bırakır biran önce teşekkürler cevabin icin3 sene önce aynı düşüncede gidip gidip geldim. Emziği versem mi vermesem mi diye çok düşündüm. Sonuç olarak 3 senedir emziği bıraktırmaya çalışıyorum ama daha bıraktıramadım. Emzik = pişmanlık bana göre
Umarım geçer sancı sorunumuz. Geçerse bende vermeyi düşünmüyorum . Rahata kaçmakta vicdan azabı yapıyo bende böyle emzikle kolaya kaciyomusum gibi hissediyorumBen de çok ikilemde kalmıştım, vermeme taraftarıydım hatta vermeyeceğim diye almamıştım.
Ama malesef ilk ay emmeyi beceremeyince hem emme içgüdüsü tatmin olsun diye hem de gaz sorununa iyi geliyor diye verdim.
Gaz sancıları başlayınca koşa koşa gittim aldım hattaNasıl bıraktırırım bilmiyorum sadece uykuya geçerken kullanıyor gündüz ortaya emzik çıkardığımız nadir. Emmeyi beceremiyordu meme reddi de yapmadı, emmeyi de öğrendi belki emziğin etkisi vardır.
Ama sizin ki 2 aylık olmuş bilemedim. Ben olsam o saatten sonra vermezdim 3. Ayda gaz sancıları geçer diye düşünüyorum, ortalama.
Kucaktansa emziği tercih ederim. Çünkü devamlı kucak istemesi cokdaha zor. Hem emzik vermem gerekmesin hemde sakin bı bebeklik gecirsin istiyorum sanırım mümkün değilBna kalirsa emzik vermemek pismanlik bana gore.Senin gibi dusunup zamanunda vermedim.Simdi 6 aydir pestilim cikmis durum da.İlgilenmek disinda hicbrseyle oyalanmiyor.Hep agliyor hep kucak...
Yani ikinciye nasipsedirek alistiracagim.Emzik alan cocuklar daha sakin ve druyor bnce