bebeğe bir yaşından önce inek sütü vermek zararlı mı?

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar bir yaşından önce bebeğe inek sütü verilmezmiş..çok ciddi zararları varmış ..peki bebeğin yoğurdunu sütle yapmıyomuyuz..o ne sütü olucak anne sütümü :):):)tatlicadiarzu

canım ben de okudum internette,başta kansızlık olmak üzere pek çok zararı varmış,bü yüzden vermemek gerekiyor.Milupanın sayfasında görmüştüm galiba hazır mamaya mayalayın diyordu yoğurdu,mamayı normal hazırlayıp içine bir- iki kaşık yoğurt koyup mayalanmaya bırakın 3-4 saat diye yazıyodu ama ben denedim olmadı o yüzden inek sütüne mayalıyorum mecburen
anne sütüne de mayalayanlar varmış,yapabilirsen dene

canim bende gecen doktorun konusmasini dinlemistim bu konuda cocuklarda kansizlik yapiyomus ve icindeki bir madde alerji olan cocuklarda oksurukte olabiliyor yada alerji .bir yasindan once vermen illaki gerekse tam yagli asla verme yarim yagli yari su yari sut olarak ver canim bir yasindan sonrada hercocuk gunde bir bardak kahvaltida sut icmesi gerekliymis oyuzden sutun kotu etkilerinden kilo yapmasi riskiyle bide yari yagli sut ver canim.benim oglum uc bucuk yasinda halen yarim yagli sut iciriyorum gunde bir bardak .ama canim bir yasindan once yada sonra sakin icine seker koyma eyer icmesse dogal tatlandiricilar var cilekli falan onlara koyarak dene .saglicakla bebeyini buyutursun insallah

sütü mayalayıp yoğurt yaptığımızda süt tüm özelliklerini kaybediyor kimyasal değişime uğruyor yoğurt yaparken korkmayın

X