fatkimdayim bazi seyleein ama uygulamaya gelince yapamiorum mesela ustuni degisyirirken kucuvuk ellerini bukuo kirilcak gibi bilmiorum gaz masajlarini netten arastirdik ben yapinca gazi cekmio esimde cikio ayaklari bisiklet gibi felan hep denioruz ama ben yapamiorum yaBebekler sandığınız kadar güçsüz değil, bi aydan sonra bir çubuğa tutundursaniz hiç bırakmadan tutunur epey bir süre, o yüzden bisey olur diye hiç korkmayın, hatta ellerini ayaklarını birleştirerek yaptırılan egzersizler bile var
insallah yaDaha cok yeni dogum yapmissiniz,zamanla alisirsiniz
ay insallah alisirimKimse annesinjn karnında öğrenmiyor sonuçtadokunun korkmayın,çocuk doğar doğmaz annelik sana direkt veriliyor zaten. Dene sen bile şaşıracaksın
ay insallah ya bian once alismam lazimDaha cok yeni hersey... Alisacaksin... Bende ilk bebgimde oyle hissediyordum... Hatta yikiyorlarken aglardim...aslinda ic gudusel olarak zaten hepsini yapma potansiyelin var ... Sadece bebeginle biraz yalniz kalmaya calis... Alisirsin..
Biraz cesaretle bebeginle basbasa kalmayi dene... Gercekten hepsini yapacaksin...korkma ona senden daha iyi kimse bakamaz ki...ay insallah ya bian once alismam lazim
Biraz cesaretle bebeginle basbasa kalmayi dene... Gercekten hepsini yapacaksin...korkma ona senden daha iyi kimse bakamaz
orasi oyletabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?