bebege alisma

soru

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2021
153
35
48
30
merhabalar benim 15 gunfelan oluuor sezeryanla dogum yaptim agrilarim azaldi ama sorunum bebegimi emziriyorum ama kac gun gecti aradan hala tek basima emzirme poziayonu alamiyorum ustunu degistiremiuorum altini alamiyorum ve gazi var gazi cikmiyor cikartamiyorum napmaliyim sagolsun esim herseyde benden iyi anlayisli sbirli annem var altini aliuor ben alamiuorum nedeni kakasimdan tiksinme degil nasil anlatsam kiyafet giydirirken bile canini acitcm diye korkuyorum beceremiycem galiba ben bu annelik isini cok tecrubesizim napcami bilmiorum bazi seyleei pratikte uygulayamiuorum yardim kizlar sizede boyle oldumu bebegi emziriuorum sadece sanki baska vasfim yok gibi. esim herseyi yapip ben yapamayinca uzuluyorum..

Bebekler sandığınız kadar güçsüz değil, bi aydan sonra bir çubuğa tutundursaniz hiç bırakmadan tutunur epey bir süre, o yüzden bisey olur diye hiç korkmayın, hatta ellerini ayaklarını birleştirerek yaptırılan egzersizler bile var 🤗🤗

Bebekler sandığınız kadar güçsüz değil, bi aydan sonra bir çubuğa tutundursaniz hiç bırakmadan tutunur epey bir süre, o yüzden bisey olur diye hiç korkmayın, hatta ellerini ayaklarını birleştirerek yaptırılan egzersizler bile var 🤗🤗
fatkimdayim bazi seyleein ama uygulamaya gelince yapamiorum mesela ustuni degisyirirken kucuvuk ellerini bukuo kirilcak gibi bilmiorum gaz masajlarini netten arastirdik ben yapinca gazi cekmio esimde cikio ayaklari bisiklet gibi felan hep denioruz ama ben yapamiorum ya 🤔

Kimse annesinjn karnında öğrenmiyor sonuçta 🥰 dokunun korkmayın,çocuk doğar doğmaz annelik sana direkt veriliyor zaten. Dene sen bile şaşıracaksın 💓❤️

Daha cok yeni hersey... Alisacaksin... Bende ilk bebgimde oyle hissediyordum... Hatta yikiyorlarken aglardim...aslinda ic gudusel olarak zaten hepsini yapma potansiyelin var ... Sadece bebeginle biraz yalniz kalmaya calis... Alisirsin..

Daha cok yeni hersey... Alisacaksin... Bende ilk bebgimde oyle hissediyordum... Hatta yikiyorlarken aglardim...aslinda ic gudusel olarak zaten hepsini yapma potansiyelin var ... Sadece bebeginle biraz yalniz kalmaya calis... Alisirsin..
ay insallah ya bian once alismam lazim

ay insallah ya bian once alismam lazim
Biraz cesaretle bebeginle basbasa kalmayi dene... Gercekten hepsini yapacaksin...korkma ona senden daha iyi kimse bakamaz ki...

Back