• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegımı emzırmeye korkuyorum lutfen yardım..

merhaba ben yeni üyeyim 3aylık bebeğim var göğüs yarası çok fena benim hala geçmedi bi ara ağlayarak emziriyodum en son e vitamini kullandım obirass ii geldi ama en güzeli sütünle temizlemek ucunu,ve sürekli ılık suyla yıkamak benim böyle biraz geçti şimdi çok kötü değil ama hala acıyo allah yardımcın olsun......

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 3aylık anneyim hala göğüslerimin ucu yara çok şükür biraz geçti e vitamini kapsülü ii geldi ama en güzeli ılık suyla yıkamak ve sütünü sürmek çok zor ama anne olmak kolay deilmiş her güzelliğin bi bedeli var........bebeklerimiz için dayanıyoruz mecburen

cnm oncelıkle cok gecmıs olsun bıraz sabır bunların hepsı gecıcek bunu aklından cıkarma bende lansınoh kullanmıstım bana ıyı gelmıstı bıde sureklı havalandırdım hıc sutyen takmadım zaten hep pıjama gıyıyodum onden dugmelı havalandırmak cok onemlı bide bı sorunun bıtmesı ıcın bebeısın memeyı duzgun almasını saglamasın o memeyı duzgun alamadıgı yanlıs emdıgı ıcın yara olusuyo her emzırmede dıkkat et memenın tamamını agzına almasını sagla butun kahverengı renklı meme ucunu almalı arkadasların dedıklerının hepsı ancak o emmeyı ogrenırse ıse yarar yoksa sureklı yara olur eger duzgun emerse 1 2 gunde gecıcektır yaraların bu arada bebıs daha cok kucuk 2 saatte bır emmesı gerekıyor o uyanmasa bıle kaldırıp emzırmelısın kı kan sekerı dusmesın kan sekerı dustukce daha cok uyur o cok onemlı vucudu yag depolayana kadar boyle devam etmek zorundasın bebesın saglıgı ıcın tekrar cok gecmısolsun gonlunu ferah tut hersey gecıcek...

Back