• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebefonn

canan3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
137
1
96
Diğer
2 aylık kızım var kameralı bebefon almayı düşünüyorum kullannan arkadaşlar marka olarak öneriniz var mı?bide çok pahalılar uygun bişey olsun istiyorum bilgisi olanlardan yardım istiyorum:)

canım ben chiconun aldım beyaz telefon gibi altı bebek odasında kalıyor telefonu yanına alıyorsun sesi süper nefesini bile duyuyorum ben bence görüntülüye hiç gerek yok bende alıcaktım ama tavsiye etmediler gerek yok diye doğruda demişler pimpirikleniyoruz işte ama benimkinden tavsiye ederim gerçi fiyatını net hatırlamıyorum ama yalan olmasın 200 yada o civarda falandı fiyatı

gerçekten kaliteli olanlar çok pahalı....bir de ucuz olanlarda çok cızırtı oluyor.evdeki wireless bile etkiliyor bazılarını..iyice sormadan alma bence.ben kraftınkini aldım.fiyatı 120.birini bebeğe bırakıyorsun birini sen alıyorsun turuncu minicik iki telsiz şeklinde.hiç cızırtı yapmıyor.sesi çok iyi hatta ben kısıkta kullanıyorum bir de wee

Back