- 21 Mayıs 2022
- 2.243
- 727
- 38
- 27
- Konu Sahibi BirMucizeOlsunb
Bunlar ilk idrarla yapilinca cikan sonuçlar sanırım gene tık yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik testi yapsana canım
Beklenen adet tarihim bugündu cikar mi acaba , bi sefer daha yapmıştım yalanci pozitif cikmisti cok sevinmistimErken gebelik testi yapsana
Çıkar bugünse canım prodoctor ve predictor early kullanmıştım hamileliğin olmadığı aylar negatif hamile olduğum ay pozitif çıkmıştı bende yanıltıcı olmamıştıBeklenen adet tarihim bugündu cikar mi acaba , bi sefer daha yapmıştım yalanci pozitif cikmisti cok sevinmistim
Biraz daha bekleyim benÇıkar bugünse canım prodoctor ve predictor early kullanmıştım hamileliğin olmadığı aylar negatif hamile olduğum ay pozitif çıkmıştı bende yanıltıcı olmamıştı
Haklısın aslindaBence daha fazla evde test yapma 2-3 gün bekle kan ver. Unut at kafandan.
niye? sanki hafif silik renkte görüyorum ben.Bunlar ilk idrarla yapilinca cikan sonuçlar sanırım gene tık yok
Bende öyle gördüm de umutlanamıyorumniye? sanki hafif silik renkte görüyorum ben.
Ben de görüyorum ama ben hamileliğimi öğrenince ilk artimed yaptım koyuydu sonra bebetime aldım aşırı silikti hatta moralim bozuldu kimyasal diye.niye? sanki hafif silik renkte görüyorum ben.
Ay insallah vardir 2 3 gun daha durayim da bi daha yapayim. Test aldim ama kaset vermemisler çubuk gibi olandan vermisler kaset testin icinde olan seyden idrara batiyorsun, denedin mi ondan hicBen de görüyorum ama ben hamileliğimi öğrenince ilk artimed yaptım koyuydu sonra bebetime aldım aşırı silikti hatta moralim bozuldu kimyasal diye.
Hayır canım ben hep artımed erken gebelik ve kaset testini kullandımAy insallah vardir 2 3 gun daha durayim da bi daha yapayim. Test aldim ama kaset vermemisler çubuk gibi olandan vermisler kaset testin icinde olan seyden idrara batiyorsun, denedin mi ondan hic
Bende bebe time kullaniyodum 10 tl ydi digeri 7,5 diye aldim boyleymis o daHayır canım ben hep artımed erken gebelik ve kaset testini kullandım
Ben bebetime beğenmedim.Bende bebe time kullaniyodum 10 tl ydi digeri 7,5 diye aldim boyleymis o da
Bende ucuz diye aldim bakalim yahnisi nasil olackBen bebetime beğenmedim.
Durumlar nedir var mı gebelik?Bende ucuz diye aldim bakalim yahnisi nasil olack
Maalesef gebelik yok, adet olamiyorum diye gittim alltan muaenede 6 milimlik zararsiz kist gordu adetle atilir dedi adet olamiyorum dedim hormonlarima bakip 2 kutu duphaston yazdi 1 kutu yu ic bekle 10 gun dedi yanina ek vitamin istedim folbiol yazdi folik asit.Durumlar nedir var mı gebelik?