• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebe time gebelik testim

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
29
Adtme 4 gün kala bebe time test yaptm ve ilk idrarla dgl kontrl czgsne yakn bir golge cıktı 10 dkika icnde

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-10-15-46-34-1.png
    Screenshot_2015-11-10-15-46-34-1.png
    185,6 KB · Görüntüleme: 1.259
Çizgi çok çok yakin dilmi?bu kadar yakinlikta iki çizgi yanyana olan test hic görmedim eger testin markasiinin testleri boyle ise bilemem ama test çubuğu her zaman C ve T haflerinin yaninda belirir eğer başka bir marka test varsa yeniden yapilsa çok daha iyi olur gebelik varsa zaten dahada net cikar...

Çizgi çok çok yakin dilmi?bu kadar yakinlikta iki çizgi yanyana olan test hic görmedim eger testin markasiinin testleri boyle ise bilemem ama test çubuğu her zaman C ve T haflerinin yaninda belirir eğer başka bir marka test varsa yeniden yapilsa çok daha iyi olur gebelik varsa zaten dahada net cikar...
Evet çok yakın cikmis çizgiler test problemli sanirim

Su bebetime test Baya problemli bir testmis simdi bir kaç yerde okudumda hatta birinin tipki bu test gibi çizgileri çok yakin cikmis aynisiydi resim koymuş çoğu kişi test bozuk demiş bakalim hakkında hayirlisi...

Kzlar ben ogldn snra bi test daha yaptm boyle cktı ya t harfnin orasi 1 saat snra boyle oldu kuruyunca sbh ilk idrarla yaptgm test bozuk gbydi iknci czgnin bsı gozktu dwmi yktu ve o krmzlik ekrandaki daglmadi bozuk dye attm ogldn snrada bunu yaptm

Eklentiler

• IMG-20151111-WA0000.jpg
    IMG-20151111-WA0000.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 862
  • IMG-20151111-WA0001.jpg
    IMG-20151111-WA0001.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 823
Kzlar ben ogldn snra bi test daha yaptm boyle cktı ya t harfnin orasi 1 saat snra boyle oldu kuruyunca sbh ilk idrarla yaptgm test bozuk gbydi iknci czgnin bsı gozktu dwmi yktu ve o krmzlik ekrandaki daglmadi bozuk dye attm ogldn snrada bunu yaptm
Canım ne oldu senin bebetime testin ?? Kan tahlili yaptırdin miBu markadan test var elimde umudum zaten yok gebelikten yana da bi yapsam mı diyorum yarın sabahtan. Öğleden sonra doktora gideceğim zaten.

Back