Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bayanlar aranızda bebe time gebelik testi yapan var mı? Guvenırlılığı nasıl? Ben bugun yaptım bırınde sılık bır cızgı cıktı dıgerınde hıc bısı yok ıyıce kafam karıstı var mı aynı durumda olan?
bebe time testlerin genelde hatalı olduğu söyleniyor bende 3 defa yapmıştım 2 sinde dağınık çizgiler çıktı yani bozuktu sonuç negatifti ama çizgiler dağınıktı. başka testle deneyin bence umarım istediğiniz netice çıkar.
ben bebe time ile adete 1 hafta kala öğrendim. banada bebetime yanlış çıkıyor dediler ama başka test yoktu eczanede. 3 test üst üste yaptım üçünde de silik çıktı. bence doğruluk payı var. 2. side pozitif çıkarsa kan testi yaptır orada kesin çıkar
Bende de birinde silik cizgi vardi digerinde ise hicbirsey yani negatifdi ama ertesi gun regl olduk zaten Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.