• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebe Time gebelik testi

rengarenkdusler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
37
13
3
29
Kızlar ben dün bebe time gebelik testi yaptim basta bisey yoktu koydum kenara 1 saat sonra falan testin basina gittigimde ikinci çizgi vardı ama yani çok zor belli oluyor fotoğrafta bile gosterebilmek adina bayagi caba sarfettim acaba bebiş geliyor mu çok heyecan yaptım ama tecrubeli kisilerden fikir almak istedim. Resimde eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum nasıl eklendiğini söylerseniz resmini de atabilirim :110:

Bebe time'i ben kaliteli bulmamistim canim. 2 kere yaptigimda bozuk cikmisti. Hep dalgali dalgaliydi. Bir daha da o marka almadim. Istersen bir iki gun sonra baska bir test markasiyla dene.

Bebe time'i ben kaliteli bulmamistim canim. 2 kere yaptigimda bozuk cikmisti. Hep dalgali dalgaliydi. Bir daha da o marka almadim. Istersen bir iki gun sonra baska bir test markasiyla dene.
Tesekkurler canım ay bilemedim sorun yoktu yani her yer bembeyaz oldu control cizgisi belirdi 1 2 dk bekledim zaten sonra sinirlendim iceri gittim 1 saat sonraydi baktim inceden hayalet bir cizgi vardi ister istemez heyecan yapiyor insan

Tesekkurler canım ay bilemedim sorun yoktu yani her yer bembeyaz oldu control cizgisi belirdi 1 2 dk bekledim zaten sonra sinirlendim iceri gittim 1 saat sonraydi baktim inceden hayalet bir cizgi vardi ister istemez heyecan yapiyor insan
CİZGİNİN rengi grı ise kontrol cızgısıdır canım testı damlatmadan bile gözüküyor , eğer hafıf renk varsa tekrarla canım başka bir markayla derim ben

Back