Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yiğenlerim hep unibaby nin bebek şampuanlarını kullanıyor , ve çok memnunlar bende yine unibaby nin çocuk şampuanlarını kullanıyordum düne kadar ve bende memnundum, şimdi ergenlik döneminde bıraktılar tabii,başka şampuanlara yöneldik ,sevgiler........
Kızlaar bende eart friendly baby şampuan almış bulundum ama kullanmadım henüz bebeğim doğmadığı için... Kullanan varsa nolur yardımcı olsun.. Kararsız kaldım kullanıp kullanmama konusunda yaa gidip değiştirsemmi acaba
Kızlaar bende eart friendly baby şampuan almış bulundum ama kullanmadım henüz bebeğim doğmadığı için... Kullanan varsa nolur yardımcı olsun.. Kararsız kaldım kullanıp kullanmama konusunda yaa gidip değiştirsemmi acaba
Walla hepsini denedim ben mustela diyorum. Doktorumda onu önerdi her ürünü çok güzel. Biz şimdi Konak problemi yaşıyoruz ona bile anında çözüm bulduk mustelanın özel kremi ve şampuanıyla... Eczanelerde satılıyor fiyatı diğerlerine göre biraz farklı. Zaten kullanacaksan ya mustela ya sebamed kullan bence
Walla hepsini denedim ben mustela diyorum. Doktorumda onu önerdi her ürünü çok güzel. Biz şimdi Konak problemi yaşıyoruz ona bile anında çözüm bulduk mustelanın özel kremi ve şampuanıyla... Eczanelerde satılıyor fiyatı diğerlerine göre biraz farklı. Zaten kullanacaksan ya mustela ya sebamed kullan bence
Biraz önce eşimde bende yüzümüzü yıkadık gözümüz yanacakmı bakalım diye:) ve yandı valla :) yarın gidip değiştiricem aldığımız mağzadan dalin almayı düşünüyorum
Biraz önce eşimde bende yüzümüzü yıkadık gözümüz yanacakmı bakalım diye:) ve yandı valla :) yarın gidip değiştiricem aldığımız mağzadan dalin almayı düşünüyorum
Boşuna alma dalin de yakıyo ) ben makyaj temizliğinde hergüm kullanıyorum dalini ve gerçekten yakıyo... İçinde kalmasın al dene istersen elinde kalmaz sonrada atma makyaj temizliğinde kullan diğer kimyasallardan çok daha iyi