• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Bebe şampuanı kullanan büyükler!!!

mavinilbuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
5
0
86
Ankara
Arkadaşlar, ben bebe şampuanı hastasıyım!! Benim gibi kaç kişi var merak ediyorum. Bu konu ile ilgili deneyimlerimizi paylaşalım istedim.
Ben uzun zamandır bebe şampuanı kullanıyorum; yüz temizleme jeli olarak, şampuan olarak ve hatta vücut jeli olarak! Pek çok markayı denedim. Saçlarıma en çok dalin iyi geldi. En son sebamedinkini kullandım; sonuçta çok iyi marka ve bebe şampuanları birbirlerinden ne kadar farklı olabilirki diye düşündüm. Fakat sebamed dalinden sonra beni hayal kıraıklığına uğrattı:59: Dökülme yaptı saçlarımda. Çok parlak ve kaygan yapıyor saçlarımı fakat dökülme yaptıktan sonra ben ne yapayım o şampuanı... Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir?

Ben mutlaka saç balsamı kullanıyorum. Bu şekilde kullanınca dalinden bayağı memnun kaldım fakat insan bir zaman sonra değişiklik istiyor. Bir de sebamed bebe şampuanı hakkında güzel yorumlar okudum hep, bir deneyeyim demiştim...

Ben de almayı düşünüyorum bebekler için olan bir ürün diğer şampuanlar gibi içinde zararlı olacak bişey yoktur saça, ve benim saçlarım yıpranmış saç yani nasıl olur tabi bilemiyorum ama aklımdan geçmiyor değil almak zaten şuan Johnson's Baby Bebek Yağı kullanıyorum saçıma yeni başladım ama memnunum bakalım

Ben de almayı düşünüyorum bebekler için olan bir ürün diğer şampuanlar gibi içinde zararlı olacak bişey yoktur saça, ve benim saçlarım yıpranmış saç yani nasıl olur tabi bilemiyorum ama aklımdan geçmiyor değil almak zaten şuan Johnson's Baby Bebek Yağı kullanıyorum saçıma yeni başladım ama memnunum bakalım

Saçların yıpranmış saç ise bence jhonsons ya da sebamed sana daha uygun olabilir. Çünkü dalin biraz daha sert bırakıyor saçı. Yağ kullanmakla da çok iyi yapmışsın çünkü bebe şampuanları evet yıpratmıyor saçı ama bir bakım da yapmıyor. Bu nedenle ekstra bizim bakım yapmamız gerekiyor; maske, balsam, krem vs.

arkadaşlar, ben bebe şampuanı hastasıyım!! Benim gibi kaç kişi var merak ediyorum. Bu konu ile ilgili deneyimlerimizi paylaşalım istedim.
Ben uzun zamandır bebe şampuanı kullanıyorum; yüz temizleme jeli olarak, şampuan olarak ve hatta vücut jeli olarak! Pek çok markayı denedim. Saçlarıma en çok dalin iyi geldi. En son sebamedinkini kullandım; sonuçta çok iyi marka ve bebe şampuanları birbirlerinden ne kadar farklı olabilirki diye düşündüm. Fakat sebamed dalinden sonra beni hayal kıraıklığına uğrattı:59: Dökülme yaptı saçlarımda. çok parlak ve kaygan yapıyor saçlarımı fakat dökülme yaptıktan sonra ben ne yapayım o şampuanı... Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir?

keratin fön sonrası tuzsuz şampuan diye kuaför tavsiye etti bebe şampuanını saçlarım yaglı tiptedir yaglar fışkırdı desem az kalır ;yıllardır görmedigim kepeklerim geri döndü,kafam sedef yaraları içinde kaldı
belki kuru şaçlar için ;onun dışında asla kaşın kaşın elim kafamda gezdim arındırıcı degil zarar vermeyecek diye kirli de gezemem şiddetle uyraıyorum hassas,alerjik,olanlar hiç bulasmasın derim

keratin fön sonrası tuzsuz şampuan diye kuaför tavsiye etti bebe şampuanını saçlarım yaglı tiptedir yaglar fışkırdı desem az kalır ;yıllardır görmedigim kepeklerim geri döndü,kafam sedef yaraları içinde kaldı
belki kuru şaçlar için ;onun dışında asla kaşın kaşın elim kafamda gezdim arındırıcı degil zarar vermeyecek diye kirli de gezemem şiddetle uyraıyorum hassas,alerjik,olanlar hiç bulasmasın derim

Hadi ya, baya kötü olmuş. Ben de market şampuanı kullanamıyorum hiç. Zamanında tutam tutam az kalır heralde ama bi o kadar saç elimde kalıyordu. Sonra eczane şampuanlarını keşfettim. Ama en iyi bioblas ve bebe şampuanı (dalin) geldi saçıma (diğerlerine nazaran). Diğer şampuanlar gibi saçı harika göstermese de dökmeme olayı çok önemli benim için. Onun dışındaki özellikleri de kremlerle tamamlamaya çalışıyorum artık:28:.

Hadi ya, baya kötü olmuş. Ben de market şampuanı kullanamıyorum hiç. Zamanında tutam tutam az kalır heralde ama bi o kadar saç elimde kalıyordu. Sonra eczane şampuanlarını keşfettim. Ama en iyi bioblas ve bebe şampuanı (dalin) geldi saçıma (diğerlerine nazaran). Diğer şampuanlar gibi saçı harika göstermese de dökmeme olayı çok önemli benim için. Onun dışındaki özellikleri de kremlerle tamamlamaya çalışıyorum artık:28:.

bioblas da dalin de dermokozmetik ürünler degil eczane şampuanı ben de haftada bir kullanıyorum bioblası ilk çıktıgında balmıyla beraber kullanmama ragmen kazık gibi yapmıştı mailleştik firmayla hatta yani saçlarımın dibi güçlensin diye uçları sertleşir daha kırılgan hale gelirse ne olacak dedim ve bıraktım

Saçlarının tipi nasıl? Keçeleşme olyor diyor da bazıları:69:

doğru olabilir saç kremi yok çünkü içerisinde, ama ister bakımını sonra yapabilirsin, ben şampuanla yıkıyorum,sonra da avonun bir tane balsamı var bende saç uçlarıma ondan sürüp tarıyorum saçımı yıkıyorum..bende olmadı keçeleşme..saç tipimi bilmiyorum açıkcası çok yağlı değil, 2-3 günde yağlanır saçlarım..

sizleri uzun zamandır takip ediyorum, güzel paylaşımlarınız için tşk.ederim
benim saçlarım ince telli ve yağlı market şampuanlarının çoğunu denedim ama
uygun bi şampuan bulamadım, bakalım şimdi bebek şampuanı kullanıyorum, boya
olduğu için saçımda zor taranıyordu, bende saç kredi yerine normal saçlar için olan bi şampuanı saç kremi gibi saçlarımın ucrarına sürüp duruluyorum, böylece daha kolay tarayabiliyorum.

yıllar önce meraktan kullanmıştım saçlarımı keçe gibi yapmıştı. inanılmaz matlaştırmıştı bi de kupkuruydu yanık gibi. asla önermem:kkk:

bende johnsons and baby bed time şampuan kullanıyorum. kremli olmadığı için saçlar sert kalıyor ama bebek şampuanı kullandığımdan beri saçlarım 1-2 tel dökülüyor anca günde. diplerine sürmeden saç kremi kullanırsanız yıkadıktan sonra bir problem kalmıyor.dökülme problemi olanlara tavsiye ederim bebek şampuanını. çoğu dökülme karşıtı şampuan saçı daha da çok dökebiliyor çünkü.

Yazınızın hepsini okudum saçlarım uzun ve boyalıydı bır aya yakın kulandım dalin şampuanı evet saçımı keçeli gibi yapmıştı ama iki üç gün öncr saçımı kısacık kestirdim boyalı saçalrım gıttı iki defa da dalınle yıkadım yumuşacık oldu hatta benımboyasız saçlarım dalgalı belırgın buklerim vardı saçımı yıkadıktan sonra o dalgasını saçımda gördüm çok mutlu oldum aklıma birşey geldi yazdıklarınızdan sonradalın şampuanın içine eczanelerde satılan ampul vitaminlerden alıp içine kırsak birde 10 tane aspirini havanda dövüp şampuanınızın içine atın diyorlardı o işlemide yapsak biraz yılan yağı basem yağı gibi saça iyi gelen şeylerı içine karıştırıp kullansak nasıl olur sizce acaba?

Yazınızın hepsini okudum saçlarım uzun ve boyalıydı bır aya yakın kulandım dalin şampuanı evet saçımı keçeli gibi yapmıştı ama iki üç gün öncr saçımı kısacık kestirdim boyalı saçalrım gıttı iki defa da dalınle yıkadım yumuşacık oldu hatta benımboyasız saçlarım dalgalı belırgın buklerim vardı saçımı yıkadıktan sonra o dalgasını saçımda gördüm çok mutlu oldum aklıma birşey geldi yazdıklarınızdan sonradalın şampuanın içine eczanelerde satılan ampul vitaminlerden alıp içine kırsak birde 10 tane aspirini havanda dövüp şampuanınızın içine atın diyorlardı o işlemide yapsak biraz yılan yağı basem yağı gibi saça iyi gelen şeylerı içine karıştırıp kullansak nasıl olur sizce acaba?

Süper oluyor :)

Bi dönem dalin kullandım ,saçlarım sertleşti ve yıkama esnasında köpürmedi daha sonra hiç kullanmadım:KK47:

Dalin i saç için değilde yüz için kullanıyorum makyaj temizlemek için bi harika kopuruyor ve makyajdan arindiriyor :21:

Daha az kimyasal içerdiğini düşündüğüm için bir dönem ben de bebek şampuanı kullanmıştım ama çok fazla kuruttu saçlarımı:( ama göz makyajımı temizlemek için hala kullanıyorum:)

Back