Sivilceli Ciltler bebe pudrası ile sivilcelerden kurtulun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

kristaltane

işte ben
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
1.914
0
bende çok sivilce sorunu yaşadım ama bu sorunları atlattım
kuzenimin tarifi ile

bebek pudrası ile elma sirkesini karıştırıp krem kıvamına getiriyorsunuz sabunla yıkanmış yüzünüze sürüp o kabuk kabuk oluncaya kadar yani yüzünüzde kuruyuncaya kadar bekletiyorsunuz elinizle kabukları kaldırıp sabunla yıkıyorsunuz ilk yaptığımda bir kaç sivilce daha çıktı hatta bıracaktım yan etkisi olduğunu düşünerek ama kuzenim bırakmadan devam etmemi söyledi hafta da 2 gün 5 hafta kadar devam ettim sivilcelerimi kökten kuruttu( bu arada cildim yağlı ama tüm cilt tipleri kullanabilir hafta 2 kez olmak şartıyla biraz kurutabiliyor)sadece arada çıkar ben çok memnun kaldım o sivilceli halimden eser kalmadı tavsiye ederim

Son düzenleme:
bende gülsuyu ıle pudra duymuştum o da ıyı gelıyor demişlerdi benım de tek tuk var ama gıcık edıyorlar benı sureklı cıkıyorlar ınsallah bu kokten kurutur

benimkileri kökten kuruttu önce biraz sivilce yaptı çıkması gerekenleri çıkardı ama sonra 2-3günde hepsi gitti şuan da çok çıkmaz arada çıkar tek tük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…