Bebe Confort streety3 Bebek Arabası Yardımmmm

salirtesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
136
45
40
Merhaba,
Bir suredir bebek arabalarina bakiyorum. Herkes birsey soyluyor kafam iyicr karisti. Son zamanlarda bir arabaya karar verdim bebe confort streety3. Ama kullanisli mi bilemedim. Arabayi inceledim ama sonucta kullanmadim.
Aradigim ozellikler:
Hafif olmasi
Bagaja sıgması
Tek elle katlama
Travel sistem tak cikar parcali puseti
Uygun fiyatli
Cift yonlu
Vs..
Bebe confort streety bu ozelliklere uyuyor ama tekerlekleri saglam midir? Yani kullanan varsa bana arti ve eksilerini soyleyebilir mi????

Canim bende fiyat arastirmasi yaptim ve ayni ozellikleri tasiyan cok daha guzelini buldum fiyatida 650- 690 tl beneto 500 bosuna fazla para verme en kisa zamanda alacagim insAllah arabasi oldukca iyi ve kaliteli

IMG_4802.jpg

Canim bende fiyat arastirmasi yaptim ve ayni ozellikleri tasiyan cok daha guzelini buldum fiyatida 650- 690 tl beneto 500 bosuna fazla para verme en kisa zamanda alacagim insAllah arabasi oldukca iyi ve kaliteli
Bu bebek arabasini bir kisi daha onermisti. Ama tekerlekler buyuk degil mi? Bagaja sigar mi bilmiyorum. Yakindan hic baktiniz mi incelediniz mi?

Bebe confort kullanıyorum.. çok memnunum.. şuan hangi ürün adı hatırlamıyorum ama joker'den 800 tl civarına almıştık.. marka kaliteli, hafif, uygun ve kullanışlı..

Tekerlekleri nasil? Sizin cevrenizde bu arabayi kullanan var mi? Hic olumsuz bisey duydunuz mu?
Ne zormus arabaya karar vermek
Kullanan yok.. tekerlekleri benim gibi market arabası bile süremeyen tekerlek özürlüler için birebir :KK70: olumsuz bir şey duymadım.. bu kadar üzerinde duracağınız bir şey de değil inanın.. biz de çok araştırıp takılmıştık.. ürün geldiğinde iyi ki almışız dedim.. çünkü e-bebekteki joie markalara bakmıştım bunu bulmasam maddi kolaylıktan dolayı onu alacaktım ama jokerdeki indirimi görüp bebe confort aldım.. joie markasına kesinlikle 10 basar..

Henüz kullanmadım ama araba çok güzel. Kırmızı renk aldım. Kaliteli gorunuyor. Ve tek elle kapatip acmasi kolay. Alttaki sepeti genis. Bir elimde ana kucagi diger elimde tekerlikli kismi kaldirinca biraz agir geliyor. Bakalim bebekli nasil olacak :)

Merhabalar, bebek arabasina karar vemrek oldukca zor. Biİm beğendiğimiz modelin mor siyah olani epey indirimde. Erkke bebrk için mor siyah bebbek arabasi uygun olur mu sizce

Merhabalar, bebek arabasina karar vemrek oldukca zor. Biİm beğendiğimiz modelin mor siyah olani epey indirimde. Erkke bebrk için mor siyah bebbek arabasi uygun olur mu sizce
Renk olarak soruyorsanız olabilir. Sonucta mor her iki cinsiyet icin kullanilacak bir renk. Ama yakindan gorme sansiniz varsa bir bakmanizi oneririm. Bazi renkler kendisini gostermez. Kolay gelsin zor is gercekten karar vermesi.

Kraft alın kesinlikle. Bende iki hafta öncesine kadar çok araştırma yaptım ama kalite açısından en iyilerinden biri Kraft çok memnunum

Kraft alın kesinlikle. Bende iki hafta öncesine kadar çok araştırma yaptım ama kalite açısından en iyilerinden biri Kraft çok memnunum
Kraft icin birkac kisiden olumsuz yorum aldim. Tabi kullanmadim bilemem. Ben bebe confort aldim bakalim bebis olduktan sonra kullanacagim. Olumlu olumsuz dusuncelerimi yazarim.

X