- 29 Eylül 2009
- 7.316
- 6
- Konu Sahibi peppermint
Dogumdan itibaren 1 yasina kadar bebegin yuzu size donuk olacak sekilde, oto koltugu da olabilen aparati ile kullanabilirsiniz. oto koltugunu eve alip ana kucagi olarak da kullanabilirsiniz. oto koltugu 0-9 kg ama 9-12 aya kadar rahatlikla kullanilabiliyor.
Bebeginiz buyudukten sonra diger aparata gecebilirsiniz. Bu aparat da hem disa , hem size dönük olarak takilabiliyor. Arabanin ust kismi komple cikip koltuklar takildigi icin diger setlere gore cok cok daha hafif. (digher travel setlerde ust kisim sabit olup anakucagi arabanin icine oturtuldugundan 2 kat agirlik oluyor.)
Ayrica diger travel sistem arabalarin aksine 2ye degil 4e katlandigindan en kucuk arabalarin bagajlarina bile rahatlikla sigar.
youtube da "bebe confort streety" olarak videosunu aratip izleme imkaniniz olursa anlattiklarin netlesecektir.
tekerlekleri her turlu arazide rahat suruş imkani sagliyor.
gercekten kizi icin her zaman en iyisini isteyen bir anne olarak uzun uzun arastirip almistim.
kizim buyudugu icin ve evde yeracmak istedgim icin satmak istiyorum.
kirik-cizik-lekesi yok. adeta sifir gibi.
piyasa fiyati 1.200 tl civari , ben 600 tl 'ye vermek istiyorum.
istanbul anadolu yakasi elden teslim . (yahut odemeyi havale eder ve kargoyu oderseniz, baska yerlere de gonderirim.)
(cok cok kucuk bir pazarlik payi olabilir.)
Bebeginiz buyudukten sonra diger aparata gecebilirsiniz. Bu aparat da hem disa , hem size dönük olarak takilabiliyor. Arabanin ust kismi komple cikip koltuklar takildigi icin diger setlere gore cok cok daha hafif. (digher travel setlerde ust kisim sabit olup anakucagi arabanin icine oturtuldugundan 2 kat agirlik oluyor.)
Ayrica diger travel sistem arabalarin aksine 2ye degil 4e katlandigindan en kucuk arabalarin bagajlarina bile rahatlikla sigar.
youtube da "bebe confort streety" olarak videosunu aratip izleme imkaniniz olursa anlattiklarin netlesecektir.
tekerlekleri her turlu arazide rahat suruş imkani sagliyor.
gercekten kizi icin her zaman en iyisini isteyen bir anne olarak uzun uzun arastirip almistim.
kizim buyudugu icin ve evde yeracmak istedgim icin satmak istiyorum.
kirik-cizik-lekesi yok. adeta sifir gibi.
piyasa fiyati 1.200 tl civari , ben 600 tl 'ye vermek istiyorum.
istanbul anadolu yakasi elden teslim . (yahut odemeyi havale eder ve kargoyu oderseniz, baska yerlere de gonderirim.)
(cok cok kucuk bir pazarlik payi olabilir.)