Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ihtiyaçtan satıyorum ama yaparım bişiler yine?şehir neresi?Hamak son fiyat mi![]()
ELEA MODELİNİ KULLANMIŞTIM, HEM ÇOK KONFORLU HEM DE ÇOK SAĞLAM BEBE CONFORTUN ARABALARI,Bebek arabası 250 TL ye vericem isteyene
Teşekkürler arkadaşım.Evet çok sağlam araba evim ufak olmasa satmıcam vallaELEA MODELİNİ KULLANMIŞTIM, HEM ÇOK KONFORLU HEM DE ÇOK SAĞLAM BEBE CONFORTUN ARABALARI,
GERÇEKTEN ÇOK UYGUNA VERİYOSUN ARKADAŞIM ARABANI, İNŞALLAH KIYMETİNİ BİLEN BİRİ ALIR, HAYIRLI SATIŞLAR :))
İzmirdeyim komsumun bebeği için istiyorum kolikli bi bebek özelden fiyat yazarmisinizBen de ihtiyaçtan satıyorum ama yaparım bişiler yine?şehir neresi?
Bunlar sert mi? 8 aylık bebeğe uyar mı? Aslında on sayfadaki gibi biraz patik yumusakliginda bişey bakıyorum. . Onlar kaç numara?[/QUOTE]Nike air max 19 numara kullanılmadı.50 TL
Hamak son fiyat nedirBebek arabası 2,5 yıl önce alınmıştır fiyat 350
Hamak fotoğrafta ki nin mavi rengidir kurulum yapmadığımız için temsili foto ekledim fiyat 70