• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Bebe confort bebek arabası,hamak,kıyafetler..

oslemcosk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
109
8
118
İçel Mersin
image.webp
image.webp
image.webp

Bebek arabası 2,5 yıl önce alınmıştır fiyat 350
Hamak fotoğrafta ki nin mavi rengidir kurulum yapmadığımız için temsili foto ekledim fiyat 70

image.webp18-24 ay kazak giyilmedi 10 TLimage.webpCarter's tulum 6-12 aya uygun 15 TL image.webpGiyilmedi 10 TL image.webp2-3 yaş koton gömlek 15 TL

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 152
Bebek arabası 250 TL ye vericem isteyene
ELEA MODELİNİ KULLANMIŞTIM, HEM ÇOK KONFORLU HEM DE ÇOK SAĞLAM BEBE CONFORTUN ARABALARI,
GERÇEKTEN ÇOK UYGUNA VERİYOSUN ARKADAŞIM ARABANI, İNŞALLAH KIYMETİNİ BİLEN BİRİ ALIR, HAYIRLI SATIŞLAR :))

ELEA MODELİNİ KULLANMIŞTIM, HEM ÇOK KONFORLU HEM DE ÇOK SAĞLAM BEBE CONFORTUN ARABALARI,
GERÇEKTEN ÇOK UYGUNA VERİYOSUN ARKADAŞIM ARABANI, İNŞALLAH KIYMETİNİ BİLEN BİRİ ALIR, HAYIRLI SATIŞLAR :))
Teşekkürler arkadaşım.Evet çok sağlam araba evim ufak olmasa satmıcam valla;)

Nike air max 19 numara kullanılmadı.50 TL[/QUOTE]
Bunlar sert mi? 8 aylık bebeğe uyar mı? Aslında on sayfadaki gibi biraz patik yumusakliginda bişey bakıyorum. . Onlar kaç numara?

image.webp
Nike air max 19 numara kullanılmadı.50 TL
Bunlar sert mi? 8 aylık bebeğe uyar mı? Aslında on sayfadaki gibi biraz patik yumusakliginda bişey bakıyorum. . Onlar kaç numara?[/QUOTE]
Nike lar sert ağır gelebilir ön sayfada ki maviler 2 numara diye geçiyor ama ufak gelir üstte eklediğim modeli düşünebilirsiniz çok yumuşak patik tarzında bu 20 TL

Back