Bebek Beslenmesi bebe bisküvi ve süt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kayaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
75
-2
96
Almanya
kizlar selam.. bisey sorucam ama komik gelmez insallah size.acemi anne olunca böyle olyuo demekki napim :) birazda evhamliyim bisey yapmadan önce 40 defa soruyorum dogrumu diye .. simdi mesele su :) ufaklik 11 aylik oldu.ek gidalara gectik zaten ama gece sabaha kadar süt icmeye davm ediyoruz.aptamil kullaniyorum.ama daha doyurucu olsun diye hazirladigim aptamil devam sütünün icine bebe bisküvilerinden katmak istiyorum ama nasil yapicam bilmiyorumki ??sütü ilik olarak hazirliyorum soguga yakin bile sayilir baska türlü icmiyo benim oglum.bisküvüyü nasil ezicem falan iste.. anlatsaniza banadaaaaa

canım çocuğum yok ama elimden geldiğince yardımcı olayım. mamanın içine bisküvileri katıp ezebilirsin, zaten yumuşacık ya ezilir giderler süt katmana gerek yok o şekilde.

hero baby iyi geceler bisküvisi var sütün içinde eriyen biberon için özel üretilmiş ondan alabilirsin ılık sütte gayet rahat eriyor.

bende bazen cicibebenin kızarmış ekmeği var ya, onu ufalıyorum sütün içine.. 2 tane falan..

bisküviyi içine atıp çarkalaman yeterli canım benim kızımın biride ılık içer ve hiç sıkıntı yaşamıyorum eriyor içinde. gel gelelim şöyle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum. ben bebe bisküvisi tarzında leyleri 1 yaşına kadar vermek istemiyordum ama tok tutar baskıları ile verdim. kızlarımdan biri biberonu severk alıyor ve artık içine bisküvi koymazsam asla mamasını yemiyor. ve bisküviler çok tatlı olduğu için damak tadı iyice tatlıya alıştı. sebze çorbasını falan isteksiz yemeye başladı. belki benimki istisnai bir örnektir. yinede paylaşmak istedim. ben bugünlerde bebe bisküvisinden vaz geçirme çabalarındayım.. eğer yapa biliyorsan evde şekersiz kendin yap canım daha saülıklı olur. benim şmdiki aklım olsa kendim yapardım..

ocak yada subat annelerının ek gıda konularında vardı evde bebe bıskuvısı tarıfı kolaydı da

internette yaptığım araştırmaya göre doktorlar cicibebe önermiyor bayat ekmekiçiyle pekmezle karıştırıp blenderden geçirip birçok mamasına katabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…