Bebe aspirini ve hamilelik

begim

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
579
1
296
Gümüşhane
arkadaşlar bazı sielerde okudum.bebe aspirini ile hamile kalmanın kolaylaştığı,hatta doktorların bile bunu oanyladığı yazılmış.bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

bebe aspirininin kanı sulandırma etkisi var biliyorum ama başka bişi bilmiyorum araştırmak lazım.. tutunma durumunu da kolaylaştırıyor muş aslında ama bir makalede okudum .. doğru deil. diye yazıyordu

ben bu ay micro yaptıracağım ve geçen ilk muayeneye gitiiğimizde bebe aspirini verdi dr. 2 aydır kullanıyorum, kanı sulandırdığı doğru, kan pıhtılaşması sakıncalıymış çünkü.

merhaba aspırın gebeler ıcın kullanıyomuss,tabı seker hastası dusugu olma olasılıgı olan hastalarda kanı sulandırdıgı ıcın sekerı duzenlıyomus yanı hamıle kalınmıyo

hamile kalmayı saglamıyo sadece kanı sulandırmak için dr veriyo tabi buda genelde asılama veya tüp bebek yaptıran kişilere veriyolar kan pıhtılasması düsüklere neden oldugu için kullanılıyor canım.......

bende duymuştum hamileliği kolaylaştırdığını ama araştırmadan yada dr un önermeden kullanılmasını doğru bulmuyorum bide adetide düzene bindiriyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama.....

arkadaşlar aşılama ve tüp bebek yaptıranlar bilirler
kullanılan ilaçlar kanın erken pıhtılaşmasına
sebep veriri ve pco lu hastalarda zaten kan pıhtılaşma olayı
vardır düşük yaşanmamaı ve embriyonun tutunabilmesi için
günlük 1 tablet bebe aspirini veya corasprin verilir ve gebelik
boyunca devam edilmesi istenir.
aynı zamanda gebeliğin ilk 3 ayında yapılan kan tetkiklerinde
kan pıhtılaşması var ise normal gebelerede verilir

canlar banada doktor verdi folic plus la beraber ama iki günde bitane iç dedi çocuk aspirini benim bi düşügüm oldu 2 ay oldu 5 haftalıktı işte konturole gittim ne durumda diye gayet saglıklı dedi rahim için bebe aspirini iç dedi kan pırtılaşması mı var dedim bişe demedi önlem için verdi galiba bu arada normal yolla hamile kalmıştım

bebe aspiriniyle hamile kalan tanıdığım var hamile kalamamasının asıl sebebini bilmiyorum ama tvde izlemiş birisi bebe aspiriniyle hamile kaldığını söylemiş oda nedeneyim ne çıkardiye başlamış işte 40 gün hergün aksatmadan içmiş ve hemen hamile kalmış başka bir ilaç kullanmadı diye biliyorum .Umarım hepinizde en kısa zamanda sağlıkla bebişleriniz olmayı Allah nasip eder

ben de 1 kürtaj yaşadım dr ne olur olmaz diye bebe aspirini verdi. temmuzda hergün 1 tane içeceğim.kanda pıhtılaşmayı engelliyormuş.bi de dr dedi ki çok pahalı testler yaptırmana gerek yok kan pıhtılaşması var mı diye.çok basit bir tedavisi var günde 1 adet bebe aspirini dedi.gerçi bazı sorular kaldı aklımda madem bebe aspirini bu kadar etkili o zaman neden insanlar başka ilaçlar kullanıyor ve her gün iğneler vurunuyor?

arkadaşlar bazı sielerde okudum.bebe aspirini ile hamile kalmanın kolaylaştığı,hatta doktorların bile bunu oanyladığı yazılmış.bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

konu eski bir konuymuş ama bebe aspirinini kanında pıhtılaşma olanlar için veriyor dr lar, kanınız zaten cıvıksa ters etki yapabilir, konuyu yeni okuyacaklar için söyleyim dr tavsiyesi olmadan birşey kullanmayın derim.

yorum yaparken ilk sayfayı görmüşüm sadece, pardon yeterince açıklayıcı yorumlar yapılmış 2. sayfada sonradan okudum.

merhaba arkadaslar coraspin daha önce düşük yapan veya düşük tehditi olan hastalara özellikle veriliyor. çünkü gebelikte kanama olmaması ve kesenin rahimin aşağısına düşmemesini engelliyor. çok faydalı gebeliğin son 1 haftasına kadar kullanılması gerekiyo diye biliyorum özellkle düşük tehtidi olanlar için...

merheba arkadaşlar bişey sorucam bebe aspirini kullanıp faydasını gördünüz mü.artı hangisini kullandınız.isim verebilirmisiniz.bende iki düşükyaptım.kan pıhtılaşması var.

Arkadaşlar kimyasal gebelik de bu pıhtılaşma sorunundan olabilir mi acaba ben gecen ay kimyasal gebelik geçirmiştim,bu ay test yaptırmadım ama yine gecikerek hastalandım aynı şeyden şüphelendim ve üst üste böyle olunca endişelendim normalde reglim düzenlidir çünkü

Çoookk eski bir konu ama aspirini rahimde iltihap, enfeksiyon varsa öneriyor doktorlar bildiğim kadarıyla

Ya bir kaç makale okuşum konu ile ilgili ben aşılama aşamasındayim. Bu doktorum birsey soylemedi ama bundan önceki doktorum kan pıhtılaşmasi var demisti kafamda deli sorular ??? Bebe asprini çok etkili birsey değil içsem mi acaba??? Ya da dr sorsam da mu içsem aslında devlet hastanesi öyle her soruya da doğru durüst cVP ta yok ki

Ewet, devlet hastane doktorları çok soru soran hastayı sevmezler, burunlarından kıl aldırmıyorlar. Yan etkisi olacağını sanmam ama olur ya başka bilmediğin rahatsızlık vardır, tetikler vs. Yine de sorup içmeyi dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…