bir de ben agnucaston kullanıyordum. çocuk makinesi diye bilinen bir hap. hormonların düzensizse çok fayda ediyor. yumurtlama kaliteni arttırıyor. bana doktor vermedi. eczaneden aldım. kullanmaya başladıktan sonra doktora sordum kullanmaya devam et demişti. mücadeleyi elden bırakma ama bol bol dua et. inşallah en kısa zamanda sende bu mutluluğu yaşarsın
O bebek aspirini değil ama corasprin... bebek aspirini eskiden pembe olurdu... hala var mı bilmiyorum tabi de... böyle tatlı hoş bişidi. Corasprin ise pıhtılaşma sorunu olan daha önce düşük yaşamış kişilere veriliyor. Ben kullandım. Çünkü pıhtılaşma testinde pıhtılaşmam çıktı. Hamile kalma sürecinde başka ilaçlarla birlikte corasprin kullandım. Şimdi de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Yani hiç bir sorun yaşamadıysanız kullanmayın derim. Eğer pıhtılaşma sorununuz yoksa ters etki yapabilir. Mutlaka kadın doğumcunuza danışın. Umarım kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız.hayır 80-100 mg zaten bebek aspirinin gramajına geliyor.. evet çok faydası var bebek aspirinin ama biz bide bebek aspiri sayesinde hamile kalanların ağzından duymak istiyoruz bunu.. Ne işe yarıyor da hamile kalmaya yarıyor diyenler oluyordur ama kan pıhtılaşmasını önlüyor çoğu doktorda düşük olmasın diye veriyormuş özellikle tüp bebek tedavisinde ve önceden düşük yaşayanlar. kanın daha iyi akışkan olup yumurtalıkları çalıştırmaya yarıyormuş.
neden merhaba demek için hortlattın topiği ben de atladımmerhaba
Canim coraaprinin faydasini gordun mu? Bende kalamiyorum. Sen hamilesin sanirim allah kucagina almayi naso etsin insallah. Neler uyguladinCanım umut oldun bize bende başlayacağım minik bi aspirin sonuçta faydalarıda çok
çok teşekkür ederimmmmmm birebir yaşayanın dilinden duymak çok daha iyi oluyor
coraspin kullanarak hamile kalmadım öncelikle bunu söyleyebilirim çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı ise isteyen herkese nasip etsin canım benmki hormonlarla ilgiliydi özelden yazayım inşallahCanim coraaprinin faydasini gordun mu? Bende kalamiyorum. Sen hamilesin sanirim allah kucagina almayi naso etsin insallah. Neler uyguladin
coraspin kullanarak hamile kalmadım öncelikle bunu söyleyebilirim çok teşekkür ederim Rabbim hayırlı ise isteyen herkese nasip etsin canım benmki hormonlarla ilgiliydi özelden yazayım inşallah
hayır ikinci bebeğime hamileyim şu an Rabbim cümle ile birlikte kucağıma lamayı nasip etsin ve isteyen herkese nas,ip eder İnşallah2013 ten beri ilk c
2013 ten beri ilk cocugun mu? 6 yil
Sonra mi geldi? Neler yaptin o donemde denedin mi birseyler ♥
Masallah Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin darisi basimiza:)hayır ikinci bebeğime hamileyim şu an Rabbim cümle ile birlikte kucağıma lamayı nasip etsin ve isteyen herkese nas,ip eder İnşallah
Cok teşekkür ederim amin insallahMasallah Allah saglikla kucagna almayi nasip etsin darisi basimiza:)
DOGUM YAPTINIZMICok teşekkür ederim amin insallah
Herseyin bi vakti oluyor rabbim gönlünüzün muradını verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?