• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beb başı çatlagına bi çözüm nolurrrrrrr

mutlulukperisi82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
41
3
86
İçel Mersin
bebim dogalı bi ay oldu.uyanık kaldıgı sürece emmek istiyo durmuyo.ilk günden bu yana mememin baş kısmı acıyo emzirirken.aglıyorum bazen acıdan.ne yaptıysam gecmedi.lansinoh bepanten kullandım susam yagı zeytın yagı dedıler onu da yaptım işe yaramıyo.daha dogrusu işe yarayacak kadar memede durmuyo bebek emdigi için.bana bi akıl verinsenağlama

bebeğin hayırlı olsun allah analıbabalı büyümeyi nasip etsin benimkide 2 aylık 4 yaşında bide kızım var
ben ikisindede bepanthen kullandım işe yaricaktır mutlaka sürekli emdiği için merhem etki edemiyo ama devam et
ayrıca market ve eczanelerde meme ucu başlığı var koruyucu ucuz hem bisüre geçene kadar kullan zaten buiş için üretilmiş annenin çatlayan ve ağrıyan göğüs ucunu kısa süre koruma amaçlı ama iyi bi marka al mutlaka

merhaba benimde bebeğim 43 günlük oldu.. benimde mememin başında hassasiyetten dolayı kızarıklık ve acı oluyordu çok acıyordu emziriken.. krem kullandım ama geçmedi. geçen gün kırkımız çıktı ve artık çok acımıyor.. rahatladım valla. bornoz bile giyemiyodum banyodan sonra acıdan.

ayva çekirdeği ile gül suyunu bir kaba koy arada bir karıştır krem halini alıyor zaten onu sür sürekli hem bebeğe zararıda yok öylecede göğsünü verebilirsin. bu krem çok iyi geliyor. biz yengeme yaptıydık bende yüzüme kullanıyordum.:)))

canım ben bu sorunu bebeğime 2 gün sütümü sağarak verdim ve öyle atlattım
bebeğim emdikçe yaralarım iyileşmiyordu evet kremler iyileşmesini hızlandırıyor fakat emzirdiğin için bu süre uzuyor.
acıyacak diye korkmaktan bebeğimi emzirmek istemiyordum
dayanamadım sağarak biberonla verdim sütümü göğüslerimi hep açıkta tuttum ki oksijen iyileşmesini hızlandırsın diye garmastan sürdüm ii geldi
ve geçti 2 günde iyileşerek
inşallah kısa sürede atlatırsın

bebim dogalı bi ay oldu.uyanık kaldıgı sürece emmek istiyo durmuyo.ilk günden bu yana mememin baş kısmı acıyo emzirirken.aglıyorum bazen acıdan.ne yaptıysam gecmedi.lansinoh bepanten kullandım susam yagı zeytın yagı dedıler onu da yaptım işe yaramıyo.daha dogrusu işe yarayacak kadar memede durmuyo bebek emdigi için.bana bi akıl verinsenağlama

arkadaşım aynı dert bende de var denemediğim şey kalmadı.inşallah seninki benimki kadar kötü olmaz.resmen açık yara halinde benimkiler.oğlum tam 3 aylık oldu.artık bir an önce geçse diye Allaha yalvarıyorum.artık emzirmenin zevkine varmak istiyorum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

arkadaşlr ben de cok cektim ama asıl sorun bebeğin doğru pozisyonda emmemesi.Bebek aranırken ağzını tam açana kadar sabredin ve birden ağzına tıkın.Doğru pozisyonda alırsa yaralı bile olsa çok acımıyo çünkü bebek yarayı çekip uzatıp iyice mahvetmiyor .ılaçla da kıısa sürede geçiyor.Ben evicap e vitamini kullanmıştım çok ii geliyo.Ama abartılı sürmeyin ki bebek emince zararı olmasın.Acil sifalar dilerim...

Back