Cilt Bakımı Ürünleri Beauty Formulas (watsons) ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

pinktomato

sebnemindunyasi.blogspot.
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.586
15
Watsons'ta satılan beauty formulas cilt bakımı ürünlerini kullandınız mı,neler düşünüyorsunuz?

ben daha önce el bakımı serisinden (amonra'nın topiğindeki önerilerinden görerek aldığım) regenerating hand cream(yenileyici el kremi-gece) ve hand&nail conditioning lotion(el-tırnaklosyonu) ve ayak bakımı serisiden de softening intensive foot cream(yoğun yumuşatan ayak kremi) kullandım ve memnun da kaldım..

bugün de watsons'ta scrub bakınırken , yine beauty formulas'ın gentle to skin serisinden deep cleansing facial scrub(derinlemesine temizleyen yüz ovma-peeling- kremi) ve dual action cleanser & toner (temizleyici ve tonik bir arada) aldım,ikisinin de fiyatı 5.99 tl.. ikisini de deneyeceğim bakalım..

ancak aklımda kalan diğer ürünleri şunlar:
*Light Hydrating Moisture Cream - (hafif,hidratize eden nemlendirici krem)
*Replenishing Moisture Lotion - (yenileyici nemlendirici losyon)
*Foaming Facial Wash - (yüz yıkama jeli)
bu arada bunların hepsi de 5.99 tlydi..

bunları kullanan var mı? ya da diğer serilerden kullanıp memnun kaldığınız cilt bakım ürünleri var mı?tavsiye eder misiniz?:26:

kullanan kimse yok muu :26:

ben bu markanın ürünlerini kullandıkça daha da seviyorum artık.. yeni ürünlerini de alıp deneyeceğim,mesela en son 20li wax stripsi (soğuk ağda bantları) 7.99 tl idi hassas ciltler için.. veet mi sesu mu yoksa beauty mi derken almadım ama hemen alıp deneyeceğim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…