- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
Hanımlar gratis in beaulis markasını bilen kullanan var mı?
Bu marka hakkında ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok övülüyor bu aralar youtube de falan da öyle.merak ettim açıkçası.hatta bir rujuna mac muadili diyen olmuştuBen krem farını kullanıyorum satışta yok ama aldıklarıma hediye vermişlerdi. Çok beğeniyorum. Rimeli ve rujları da fiyatına göre fena değil alınabilir
Abartıldığı kadar iyi değil açıkçası öyle aşırı iyi değil. Tanıtılsın diye abartıyorlar. Ama fiyatına göre alınabilir kalitedeÇok övülüyor bu aralar youtube de falan da öyle.merak ettim açıkçası.hatta bir rujuna mac muadili diyen olmuştu
Anladım bende öyle düşünmüştüm aslında.tesekkur ederim yorumunuz içinAbartıldığı kadar iyi değil açıkçası öyle aşırı iyi değil. Tanıtılsın diye abartıyorlar. Ama fiyatına göre alınabilir kalitede
Yeni bir marka olmasına rağmen ben memnun kaldım düşük fiyat için bence gayet iyi bir kalitesi varHanımlar gratis in beaulis markasını bilen kullanan var mı?
Reklam/Satış, kadro oluşturmak amacıyla üye toplamak, whatsapp, instagram, facebook, satış sayfası/bloğuna yönlendirmek yasaktır.Farmasi ile doğal ürünlerle cildinize nefes aldırarak ve %100 doğal katkısız ürünlerle makyaj yaparak bakım yaparak ve ev temizlik ürünleri kullanarak yaşamınızi daha güvenli hale getirebilir oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz ilgilenenlerin dönüş yapsınlar yardımcı olmak isterim
ben öğrenci olduğum için bütçeme göre ve performansı da iyi bir sorun yaşamadım bende;makyaj bazı, fondöten, kapatıcı, pudra ,allık , ruj,far,far bazı,sprey sabitleyicisi varHanımlar gratis in beaulis markasını bilen kullanan var mı?
Fiyat performans acısından oldukca basarılı bir markaHanımlar gratis in beaulis markasını bilen kullanan var mı?