- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salata da yaptm ama abla tuhaftr hamileligmden beri yiyemiyorum dogru duzgn salata. Eskidn salata canavariydim. Smdi kose bucak kaciyirum resmenAkşam kavun yerine salata olsaymış mükemmel olurmuş cnm
Sen tarti oncesi hile yapmssn kuzumEmel ve zuhal abla menuleriniz guzel tebrik ederin
Benim menu cok kabarik bugun doymak bilmedim
Sabah yarim tbk brokoli yogurt
Öglen ve aksam tarçinli balli sut
Su az
Spor yarim saat yuruyus
Söğüş olarak doğrasan onudamı yiyemiyonSalata da yaptm ama abla tuhaftr hamileligmden beri yiyemiyorum dogru duzgn salata. Eskidn salata canavariydim. Smdi kose bucak kaciyirum resmen
Yarın güncel kiloları yazıcam hepsini beraber yaparımZuhal abla rica etsem benim ilk sayfadaki ismimi yenilermisin
Salata da yaptm ama abla tuhaftr hamileligmden beri yiyemiyorum dogru duzgn salata. Eskidn salata canavariydim. Smdi kose bucak kaciyirum resmen
Bu hafta veremedim hic bari 3 - 5 eksik cikip mutlu olayim kendime ceza verdim odul falan yok bu hafta bayram nolur bilmemYarın tartı var diye acil eylem planı yaptın heralde
Tamam ablacigimYarın güncel kiloları yazıcam hepsini beraber yaparım
Ben geçen bayram 3 Kilo almıştımBu hafta veremedim hic bari 3 - 5 eksik cikip mutlu olayim kendime ceza verdim odul falan yok bu hafta bayram nolur bilmem
Bence eksi cikacaksin.ozlem kendini uzmeee canimmmBu hafta veremedim hic bari 3 - 5 eksik cikip mutlu olayim kendime ceza verdim odul falan yok bu hafta bayram nolur bilmem
Oh negzel gldi kulaga. Afyt olsnnKızlar şimdi zencefil mate ananas biberiye ıssırgan limonlu çayımı içiyom
Afiyet olsun
Ben de cokVustashliyuim 2 gundur.sebebi betaz ekmek olabikir mi acabaEmel ve zuhal abla menuleriniz guzel tebrik ederin
Benim menu cok kabarik bugun doymak bilmedim
Sabah yarim tbk brokoli yogurt
Öglen ve aksam tarçinli balli sut
Su az
Spor yarim saat yuruyus
eski ismin neydi ki seninZuhal abla rica etsem benim ilk sayfadaki ismimi yenilermisin
Canm ekmegi cok yiyecegne menemeni cok yiyip doysaydin keske.Selam gec oldu ama
Menum
Sabah 08.30 domates biber zeytinyagindan olusan yumurtasiz menemenden 4 kasik kadar 3 dioim ekmek
Oglen 1 kasik daha o menemen den 1 dilim ekmek
Ara 1 avuc uzum yarim armut
Aksam 16.00 1 dlk ekmek et haşlama yogurt söğüş
19.00 gibi 1 parca kek
22 gibi 1 avuc uzum
Of yaaa cok yemişim
Bugün yürüyüş de yok...
Ekmek çok olmuş cnm Zaten kek hiç olmamışSelam gec oldu ama
Menum
Sabah 08.30 domates biber zeytinyagindan olusan yumurtasiz menemenden 4 kasik kadar 3 dioim ekmek
Oglen 1 kasik daha o menemen den 1 dilim ekmek
Ara 1 avuc uzum yarim armut
Aksam 16.00 1 dlk ekmek et haşlama yogurt söğüş
19.00 gibi 1 parca kek
22 gibi 1 avuc uzum
Of yaaa cok yemişim
Bugün yürüyüş de yok...
Coj mantıklı BirgulcumCanm ekmegi cok yiyecegne menemeni cok yiyip doysaydin keske.