Ayy teşekkür ederim canımBrda olaydn bn ysprdm cnm sana
Senin sistem daha iyimis ben bidaha uyudum simdi kalktimAl bndn de o kdr ya. 11 de kslkar mi insan? Ustelk uc aylik bebeni de hipnz ediorm glba o da uyuyo bnle
Neyini merak ediyosun kiz
Çok güzel tatlım Hadi yaklaşıyon 38 éYok abla niye alinayim
Bu arada en guzel haberi paylasmayi unuttum bayram alisverisi yaptim 44 giyyodum baktim bol 42 olmusum yupppi
Demekki sen çölde açan nadide bi çiçekmişin güzellikBu kadar beğeneceğinizide hiç beklemiyodum canlar teşekkür ederim hepinize sanırım bu allahın dağında bana güzelsin diyen bi kişi bile olmadığından ve evden çıkmayı unuttuğumdan kendimide unutmuşum :)) sözleriniz çok iyi geldi özgüvenim geri geldi valla:)
Tek dün içindi cnm tabiki sağlıksızAyy abla saglikli mi bu da yaaa kendini cok da zorlama .allah korusun.
nerde güzelim yaa o eskidendiNeyini merak ediyosun kiz
-1.5 diye gelir zuhal abla gene ogrenemedinmi hala
Artık gitsinde az çok ne yapalım cnmZuhal abla gr gr gidiyor da masallahhh saglam gidiyor. Nazar degmesin
:)
Hatice masallh cok hissun canimmm kiymetini bill
Ne o Kızzz güvenemedinmi banaEminmisin ablacigimmm
Emel seninle anlaşalımmıZuhal ablam kendi adima konustum
Teşekkür ederim cnmselam ablam nasılsın? 7. takıma uğra arada, ayrıca güzel kilo vermişsin listenize baktım tebrikler,
Walla abla otrmusum parka elmami yiyorum kuturdeterek:) degmeyin keyfimeHuuu Huuu neyapıyonuz kızlar
Bugün benim tartı günümdü ama kaçamak yapmıcam inşallah
Hadinnn yarın sizleride görelim
Eminim benden daha iyi durumdasınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?