Dimi ama canım yaaa :))Degmeyin bnm kankama sorunlari cozulsun belden yukari vurcak sonra
Amin canım çok saol kız zaten gencim daha 25 yaşındayım yaşıtlarım bekar geziyo bnm iki çocuğum oldu:)Haticecim maşallah sana hiç kilonu göstermiyorsun boydan herhalde yüzünde çok genç duruyor canım Allah nazardan saklasın
Ohh mis kuzum smdi gerisi corap sokugu gbi gelir:)Yok abla niye alinayim
Bu arada en guzel haberi paylasmayi unuttum bayram alisverisi yaptim 44 giyyodum baktim bol 42 olmusum yupppi
Sen nerdysin cnm unttm bn geneBu kadar beğeneceğinizide hiç beklemiyodum canlar teşekkür ederim hepinize sanırım bu allahın dağında bana güzelsin diyen bi kişi bile olmadığından ve evden çıkmayı unuttuğumdan kendimide unutmuşum :)) sözleriniz çok iyi geldi özgüvenim geri geldi valla:)
Şırnak canımSen nerdysin cnm unttm bn gene
Uii allah kolaylik versn kuzum orda kmi bulcan da sana iltifat edicek ohoo:) sn bze goster fotolarni bz sana soleyekŞırnak canım
Ohh afiyet olsun.en de yapçamKuzum zaten keten tohmnu fazla miktarrda onermiolar. Tatli kasgi belki.
Yulaf kepegi bnm wc sorunumu kikunden cozdu bu arada kizlar. Bi cogumuzun problemi oluyo diyette, her sabah yaklasik iki yk yulaf kepegi ve bi iki kasik yulaf ezmesyle yapiyorum krepi. Gerci krep diorum ama icine meyveli filan da atinca kivamni cok civik yapmiyorum. Nerdyse kekten hallice oluyo. Guzelce tarcn atiyorum. Oh mis. Nefis oluyo:) yani diyette olabildigince iste:))
Seker bi resim de bnm icin koyda azcikda ben iltifat edeyim mademBu kadar beğeneceğinizide hiç beklemiyodum canlar teşekkür ederim hepinize sanırım bu allahın dağında bana güzelsin diyen bi kişi bile olmadığından ve evden çıkmayı unuttuğumdan kendimide unutmuşum :)) sözleriniz çok iyi geldi özgüvenim geri geldi valla:)
EyvallahGunaydinnn bacilarrrr
Ayy abla saglikli mi bu da yaaa kendini cok da zorlama .allah korusun.Benim içinmi diyon canan
Bugün 3 bar dedim ama akşam sinirden içmeyi unutmuşum
Toplam 2 bar süt içtim
Söyle bakalım kim aç sence
Brda olaydn bn ysprdm cnm sanaOhh afiyet olsun.en de yapçam
Al bndn de o kdr ya. 11 de kslkar mi insan? Ustelk uc aylik bebeni de hipnz ediorm glba o da uyuyo bnleHerkese gunaydin kizlar bana bisey oldu ya sabah uyanamiyorum uykumu alamiyorum
Bi dizide adam yediklerni sindiremick bi hastalaga yakalniodu. Kizi da en sevdgi yemekleri blendrda karstrip menusunu hzrliodu:)) o hesapFeridun kunaki actim.ayyy bi poset mide yapti .buyun gun yediklerimizden.iğrenc istahim kapandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?