💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Tatlım bence Salça sana çok ekmek yediriyor
Muhtemelen yağda vardır içinde zaten domatesler okadar kaynadıktan sonra pek besleyici özelliği kalmıyor yani yemeyince bişey kaybetmezsin
Şinitzeleda bırak bence
Bide kızartılıyordur

Sabah patatesler fazla cnm
Bugünde kaç kişi akşam beyaz ekmek yemiş o olmasa akşam iyi olacakmış

Şaka yaptım alınmadın dimi güzellik

Tatlım tamamda biraz az yeseydin en azından

Çok uzun süre aç kalmışım cnm böyle durumlarda en azından 1 ayran alıver

Abla gene de cok ustune gitme bunyenin ya uc bardak sut arti spor. Umarm tarti hakkettgnu gisterir de emegin bos olmamis olr
Tek bugünlük cnm
Bugün artı olunca mecbur yaptım yarın tartı varya bana
Biri artı olunca takım listesi kötü etkileniyor eksi olanlara haksızlık gibi oluyor
Zaten izine çıkıyom bi süre sabit kalabilirim vücut dinlensin biraz

Birgul krep tarifi ustediydim ya senden sen de keten cekirdegi ezmesiyle yapma demiştin ana ben duramadim.yazik okdu.igrenc birsey oldyoldu.ilk firsatta yulaf kepeki alıcam.
Kuzum zaten keten tohmnu fazla miktarrda onermiolar. Tatli kasgi belki.
Yulaf kepegi bnm wc sorunumu kikunden cozdu bu arada kizlar. Bi cogumuzun problemi oluyo diyette, her sabah yaklasik iki yk yulaf kepegi ve bi iki kasik yulaf ezmesyle yapiyorum krepi. Gerci krep diorum ama icine meyveli filan da atinca kivamni cok civik yapmiyorum. Nerdyse kekten hallice oluyo. Guzelce tarcn atiyorum. Oh mis. Nefis oluyo:) yani diyette olabildigince iste:))

Yag yok icinde ama azaltirim o zamn arasira yerim ozleyince :) sinitzelleride yagsiz pisirdim garip bu yontrmle

Hatice gelmedi daha esi geldimi acaba.yuzunu koymus ben goremedim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…