- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Abla sen zaten biliyosun ekmek ben pek yemem kahvaltida bile sirf sen diyetten sonra vucut ekmeksiz alismasin falan dedigin icin cavdar yada bugday alip yiyodum.bugun gec geldim markette uzak bana biraz basortulu olunca malum giyinmeye usendim yan komsum firinda calisiyo o verdi yoksa yemezdim geneYarım ekmekmi
Yarım dilimmi
Ona göre tepki vereyim
Afiyet bal seker olsun
Hayırlı sabahlar
Geçmişi birazdan okucam. Dün giremedim. Sabah 10a doğru hastaneye gittim. Aç karnıma kan verdim. Şeker yüklemesi yapıldı. Eve geldim, 12 30da tekrar kan vermek için çıktım ama bi de sonuç göstermek için gidicem diye annemle çarşıda dolaşırız dedik. O da geldi o yüzden. Neyse tam evden arabayla geri geri çıkiyodum. Annem kapıyı açıp geri kapatayım dedi. Duydum ama çarpcağım hiç aklıma gelmedi. Ve Açık kapı duvara çarptıkapanmadı da biraz hasar var. Öyle hastaneye, ordan yemeğe, ordan çarşıya gittik ay kızmadı eşim sağolsun ama diyo ki böyle çarşıya mı gittiniz bi de
Dün herşey ters gitti niyeyse. Çarşıdan hastaneye geri döndüm. Doktora sonuç göstercem. ALLAHIM bir sıra bir sıra. Bütün hastane boşaldı. Bizim doktorun kapısı yığılı hastalarla. Geç kalıyordum yemek hazırlamak için eve döndük sonuç göstermeden. Daha sonuçları göstericem perşembe gidebilirim heralde
Bu arada çocuklar ikisi de hastalar. Sabaha kadar uyumuyolar. Neyseki kız annemle yatıyor da bi de ona kalkmıyorum
çok geçmiş olsun canım hem çocukların hem senin için Allah daha beterinden korusunDünkü menüm Sabah
10. 30 da iki bardak bol şekerli su ıııyyk
13:00 tavuk ızgara
1 dilim ekmek
Ayran
Salata
17:00 2 nektarin
19:00 koşa koşa eve gelip, özenle az yağlı yaptığım yemeği fırında yaktım
Annem kızartma yaptı
Ben yanmayanlardan biraz sebze yemeği ve yoğurt yedim ve salata
Su: 2 litre falan sanırım
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş(koşar adım)
Hadi kızlar menüler gelmeye başlasın
Ben artı olduğum için yazacak menüm yok
3 öğün 1 kup tarçınlı süt
Su 2.5 lt olur
45 dak bantta yürüyüş
Menümü yazayım canlar
Kahvaltı 1 lokma ekmek domates salatalık azcık omlet çay
Arada şekersiz nişasta ve sütlee bisküviyle yaptığım 2 dlm yaş pasta
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
Akşam 1 kase mercimek çorbası kavurma 2 lokma kavun
Su 2.5 litre
Menümü vereyim
Sabah 7 gibi 1 elma
2 dilim ekmek, domates salatalık
peynir, 2 zeytin, 2 kaşık sucuklu yumurta
1 çay k. reçel
Öğle
2 yumurta
yoğurt domates
Akşam
1 dl ekmek, 1 kaşık et
Salata
Kabak ızgara
Yoğurt
Su: 3 litre
Spor: annemle yürüyüş yapmayı düşünüyorduk ama daha çocuklar uyumadı
Merabalar bayanlar menum..
Kahvalti 3dl cavdar ekmedi peynir 2yumurta salca zeytin cok gec kahvalti etmistim cok acikmistim ondan fazla kacti galiba
Kucuk bi salkim uzum
2yk kuru meyveli musli sutle beraber icine azda ceviz koydum
2kucuk incir
Aksam 1kase mercimek corbasi yarim dilm ekmek 2 sinitzel yogurt
Sinitsel hakkinda yazdiklarinizi simdi okudum bi sure uzak durayim bari:) galeta unu oldugu icin galiba pek iyi biseyden sayilmiyo :)
Slm kizlar bugun carsi isim.vardi aksamda yemekli misafirim geldi yenice firsat bulabildim.
Gecmisin bir kismini okudum kalanini menuden sonra okuyabilrsem okucam insl.
KALKİNCA 08.15 2 k.kayisi 2 sb su
KAHVALTİ 1.h.yumurta peynir 3 zeytin 1 ç.ekmegi mantar sote
OGLE 14.00 (esimle disarda yemek yedik)
2 dilim kusbasili pide (develi civiklisi deniliyor yoresel) salata ayran
AKSAM salata
T.kahvesi (sekersiz)
Haticecigim donum bana lazim canim sen git pazardan al tatlim
Slm kizlar ara ara baktim ama ne gunaydin yazabildim ne bisey gecmiai okudum bugun fatihe gittim arkadasla sabah 12 den aksam 7 ye kadar yuruduk dolastik
Oglumda ishal olmus sabah tam ciktik evden yapti tekrar gir.gecmisten kalma bezleri vardi sardim nasil guluyoz ama anlatamam anne belli oluyomu dedi utandi biraz
Neyse cocuga bisey yediremedim disarda ..kaynanamin degisiyle açliktan kulaklarim dustusabah evden cikmadan broki ve yogury yedim gec uyanmistim zaten kahvalti falan hazirlamadik.
Aksamda kofte yaptim ama ekmek yedim ya1 patlican 1 de kirmizi biber kozledim balkonda ates yaktim komur azmis beceremedim
Esimi izlerken kolay gibiydi yaw
Su 1.5 litre
Spor 7 saat cik falan spordan sayilirmi bilmem artik ama ilk defa karnim taaaaaam doydu valla
sağol canımMasallh abla cok iui gornuosn cook
Ay masallah yuzun de cok guzel:)Benm 1. 69 canım o kurtarıyo biraz:)
Abla uc barsak sut muuuuHadi kızlar menüler gelmeye başlasın
Ben artı olduğum için yazacak menüm yok
3 öğün 1 kup tarçınlı süt
Su 2.5 lt olur
45 dak bantta yürüyüş
Aslonda cok meyve yemedim tatli acligimi bastirdim sadece :) aksam doydum aslinda be ama salata iy olurdu hakkatenGenel olarak meyve çok gibi geldi cnm akşamda az olmş sanki salata falan yeyip doysaydın keşke
Birgul krep tarifi ustediydim ya senden sen de keten cekirdegi ezmesiyle yapma demiştin ana ben duramadim.yazik okdu.igrenc birsey oldyoldu.ilk firsatta yulaf kepeki alıcam.Kizlar cok ozur dilerim cok gec saate kaldi menu bildirimim. Midme kramplar griodu bakamadm tlfna.
Sabah
Meshur kreplerim:)
Bir bardak sut
Braz domates ve peynr
Iki parca haslnmis patates
Ara
Iki incr
Uc ceviz
Uc findik
Bi kurabiye
Aksam
Tavuk pirzola
Onden ekmegi gtrnce sicak sicak yedm brz, cok acikmstm
Iki kasik bulgur pilavi
Kalktigimda hic bisy yemeden once su iciyorum ama meyve hic yemedim bide oyle deniyim bakiyim nasil etkisi olcakmCnm sabah kalkınca 2 bar suyunu içtikten sonra 1 meyve yiyebilirsin iştahını kontrol etmek için, bide şekersiz kahve içersen krizini önlersin
Sabah 1 dil ekmek ve 1 yumurta fazla olmuş
Aslında salçada iyi bişey değil onun yerine istediğin kadar yeşillik yiyebilirsin
Akşam yine salata yok ama ekmeğin azmış iyi olmuş zaten Şinitzel galetalı olduğu için ekmekli sayılır
Suyunu yeterince içiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?