💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yarım ekmekmi
Yarım dilimmi
Ona göre tepki vereyim
Abla sen zaten biliyosun ekmek ben pek yemem kahvaltida bile sirf sen diyetten sonra vucut ekmeksiz alismasin falan dedigin icin cavdar yada bugday alip yiyodum.bugun gec geldim markette uzak bana biraz basortulu olunca malum giyinmeye usendim yan komsum firinda calisiyo o verdi yoksa yemezdim gene

iyi akşamlar kızlar ancak girebildim menümü paylaşayım
sabah saat 09.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği
bir kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta
1 activia

akşam 20.30a kadar yemek yemeye fırsat bulamadım balıkesire gittik evle ilgili işleri yaptık derken geç oldu aceleyle makarna yaptım

yarım tabak makarna(yağsız, az peynirli)
biraz domates biraz salatalık biraz da üzüm

spor yapamadım malesef ama çok fazla hareket ettim
suyum 2 litre ancak olmuştur

çok geçmiş olsun canım hem çocukların hem senin için Allah daha beterinden korusun
menün çok güzel canım sporun da öyle

Hadi kızlar menüler gelmeye başlasın

Ben artı olduğum için yazacak menüm yok

3 öğün 1 kup tarçınlı süt

Su 2.5 lt olur

45 dak bantta yürüyüş

canım söyleyecek bir şey de yok :) detoks gününmüş umarım yarın eksiye düşmüş olursun

pasta hafifmiş sorun olmaz menü güzel bence canım

menün hafif ve sağlıklı olmuş canım

canım akşam yarım dilim ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş bir de şinitzellerin 100 gramı 244 kalori ona göre dikkat et

canım sabah güzel öğlen pide yemişsin ama akşam telafi etmişsin güzel menün bence :)

canım menün güzel diyecektim yarım ekmeği falan gördüm diyemedim ekmek çok fazla olmasaymış daha iyi olacakmış canım

Kizlar cok ozur dilerim cok gec saate kaldi menu bildirimim. Midme kramplar griodu bakamadm tlfna.
Sabah
Meshur kreplerim:)
Bir bardak sut
Braz domates ve peynr
Iki parca haslnmis patates

Ara
Iki incr
Uc ceviz
Uc findik
Bi kurabiye

Aksam
Tavuk pirzola
Onden ekmegi gtrnce sicak sicak yedm brz, cok acikmstm
Iki kasik bulgur pilavi

Birgul krep tarifi ustediydim ya senden sen de keten cekirdegi ezmesiyle yapma demiştin ana ben duramadim.yazik okdu.igrenc birsey oldyoldu.ilk firsatta yulaf kepeki alıcam.

Kalktigimda hic bisy yemeden once su iciyorum ama meyve hic yemedim bide oyle deniyim bakiyim nasil etkisi olcakm
Aaa salca kotumu cokta severim herseye koyarim annemin yaptigi salca bide domates tuz o kadar .
Suyu hakkaten icemiyom bu bikac gundur bi litreyi anca goruyom heralde bugun aksam cikinca 40 dk falan yurudumde biraz daha ictim su bari :)iy oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…