💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yarım ekmekmi
Yarım dilimmi
Ona göre tepki vereyim
Abla sen zaten biliyosun ekmek ben pek yemem kahvaltida bile sirf sen diyetten sonra vucut ekmeksiz alismasin falan dedigin icin cavdar yada bugday alip yiyodum.bugun gec geldim markette uzak bana biraz basortulu olunca malum giyinmeye usendim yan komsum firinda calisiyo o verdi yoksa yemezdim gene

iyi akşamlar kızlar ancak girebildim menümü paylaşayım
sabah saat 09.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği
bir kibrit kutusu kadar peynir
1 yumurta
1 activia

akşam 20.30a kadar yemek yemeye fırsat bulamadım balıkesire gittik evle ilgili işleri yaptık derken geç oldu aceleyle makarna yaptım

yarım tabak makarna(yağsız, az peynirli)
biraz domates biraz salatalık biraz da üzüm

spor yapamadım malesef ama çok fazla hareket ettim
suyum 2 litre ancak olmuştur

Hayırlı sabahlar
Geçmişi birazdan okucam. Dün giremedim. Sabah 10a doğru hastaneye gittim. Aç karnıma kan verdim. Şeker yüklemesi yapıldı. Eve geldim, 12 30da tekrar kan vermek için çıktım ama bi de sonuç göstermek için gidicem diye annemle çarşıda dolaşırız dedik. O da geldi o yüzden. Neyse tam evden arabayla geri geri çıkiyodum. Annem kapıyı açıp geri kapatayım dedi. Duydum ama çarpcağım hiç aklıma gelmedi. Ve Açık kapı duvara çarptı :KK43: kapanmadı da biraz hasar var. Öyle hastaneye, ordan yemeğe, ordan çarşıya gittik :KK70: ay kızmadı eşim sağolsun ama diyo ki böyle çarşıya mı gittiniz bi de

Dün herşey ters gitti niyeyse. Çarşıdan hastaneye geri döndüm. Doktora sonuç göstercem. ALLAHIM bir sıra bir sıra. Bütün hastane boşaldı. Bizim doktorun kapısı yığılı hastalarla. Geç kalıyordum yemek hazırlamak için eve döndük sonuç göstermeden. Daha sonuçları göstericem perşembe gidebilirim heralde

Bu arada çocuklar ikisi de hastalar. Sabaha kadar uyumuyolar. Neyseki kız annemle yatıyor da bi de ona kalkmıyorum

Dünkü menüm Sabah
10. 30 da iki bardak bol şekerli su ıııyyk

13:00 tavuk ızgara
1 dilim ekmek
Ayran
Salata

17:00 2 nektarin

19:00 koşa koşa eve gelip, özenle az yağlı yaptığım yemeği fırında yaktım :KK43:
Annem kızartma yaptı

Ben yanmayanlardan biraz sebze yemeği ve yoğurt yedim ve salata

Su: 2 litre falan sanırım
Spor: 40 dk tempolu yürüyüş(koşar adım)
çok geçmiş olsun canım hem çocukların hem senin için Allah daha beterinden korusun
menün çok güzel canım sporun da öyle

Hadi kızlar menüler gelmeye başlasın

Ben artı olduğum için yazacak menüm yok

3 öğün 1 kup tarçınlı süt

Su 2.5 lt olur

45 dak bantta yürüyüş

canım söyleyecek bir şey de yok :) detoks gününmüş umarım yarın eksiye düşmüş olursun

Menümü yazayım canlar
Kahvaltı 1 lokma ekmek domates salatalık azcık omlet çay
Arada şekersiz nişasta ve sütlee bisküviyle yaptığım 2 dlm yaş pasta
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
Akşam 1 kase mercimek çorbası kavurma 2 lokma kavun
Su 2.5 litre

pasta hafifmiş sorun olmaz menü güzel bence canım

Menümü vereyim
Sabah 7 gibi 1 elma

2 dilim ekmek, domates salatalık
peynir, 2 zeytin, 2 kaşık sucuklu yumurta
1 çay k. reçel

Öğle
2 yumurta
yoğurt domates

Akşam
1 dl ekmek, 1 kaşık et
Salata
Kabak ızgara
Yoğurt

Su: 3 litre
Spor: annemle yürüyüş yapmayı düşünüyorduk ama daha çocuklar uyumadı

menün hafif ve sağlıklı olmuş canım

Merabalar bayanlar menum..
Kahvalti 3dl cavdar ekmedi peynir 2yumurta salca zeytin cok gec kahvalti etmistim cok acikmistim ondan fazla kacti galiba
Kucuk bi salkim uzum
2yk kuru meyveli musli sutle beraber icine azda ceviz koydum
2kucuk incir
Aksam 1kase mercimek corbasi yarim dilm ekmek 2 sinitzel yogurt
Sinitsel hakkinda yazdiklarinizi simdi okudum bi sure uzak durayim bari:) galeta unu oldugu icin galiba pek iyi biseyden sayilmiyo :)

canım akşam yarım dilim ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş bir de şinitzellerin 100 gramı 244 kalori ona göre dikkat et

Slm kizlar bugun carsi isim.vardi aksamda yemekli misafirim geldi yenice firsat bulabildim.
Gecmisin bir kismini okudum kalanini menuden sonra okuyabilrsem okucam insl.
KALKİNCA 08.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 1.h.yumurta peynir 3 zeytin 1 ç.ekmegi mantar sote

OGLE 14.00 (esimle disarda yemek yedik)
2 dilim kusbasili pide (develi civiklisi deniliyor yoresel) salata ayran

AKSAM salata

T.kahvesi (sekersiz)

Haticecigim donum bana lazim canim sen git pazardan al tatlim :-)

canım sabah güzel öğlen pide yemişsin ama akşam telafi etmişsin güzel menün bence :)

Slm kizlar ara ara baktim ama ne gunaydin yazabildim ne bisey gecmiai okudum bugun fatihe gittim arkadasla sabah 12 den aksam 7 ye kadar yuruduk dolastik
Oglumda ishal olmus sabah tam ciktik evden yapti tekrar gir.gecmisten kalma bezleri vardi sardim nasil guluyoz ama anlatamam anne belli oluyomu dedi utandi biraz :-) :-)
Neyse cocuga bisey yediremedim disarda ..kaynanamin degisiyle açliktan kulaklarim dustu :KK70: sabah evden cikmadan broki ve yogury yedim gec uyanmistim zaten kahvalti falan hazirlamadik.
Aksamda kofte yaptim ama ekmek yedim ya :-) 1 patlican 1 de kirmizi biber kozledim balkonda ates yaktim komur azmis beceremedim
Esimi izlerken kolay gibiydi yaw
Su 1.5 litre
Spor 7 saat cik falan spordan sayilirmi bilmem artik ama ilk defa karnim taaaaaam doydu valla

canım menün güzel diyecektim yarım ekmeği falan gördüm diyemedim :confused: ekmek çok fazla olmasaymış daha iyi olacakmış canım

Kizlar cok ozur dilerim cok gec saate kaldi menu bildirimim. Midme kramplar griodu bakamadm tlfna.
Sabah
Meshur kreplerim:)
Bir bardak sut
Braz domates ve peynr
Iki parca haslnmis patates

Ara
Iki incr
Uc ceviz
Uc findik
Bi kurabiyeo_O

Aksam
Tavuk pirzola
Onden ekmegi gtrnce sicak sicak yedm brz, cok acikmstm
Iki kasik bulgur pilavi

Kizlar cok ozur dilerim cok gec saate kaldi menu bildirimim. Midme kramplar griodu bakamadm tlfna.
Sabah
Meshur kreplerim:)
Bir bardak sut
Braz domates ve peynr
Iki parca haslnmis patates

Ara
Iki incr
Uc ceviz
Uc findik
Bi kurabiyeo_O

Aksam
Tavuk pirzola
Onden ekmegi gtrnce sicak sicak yedm brz, cok acikmstm
Iki kasik bulgur pilavi
Birgul krep tarifi ustediydim ya senden sen de keten cekirdegi ezmesiyle yapma demiştin ana ben duramadim.yazik okdu.igrenc birsey oldyoldu.ilk firsatta yulaf kepeki alıcam.

Cnm sabah kalkınca 2 bar suyunu içtikten sonra 1 meyve yiyebilirsin iştahını kontrol etmek için, bide şekersiz kahve içersen krizini önlersin
Sabah 1 dil ekmek ve 1 yumurta fazla olmuş
Aslında salçada iyi bişey değil onun yerine istediğin kadar yeşillik yiyebilirsin
Akşam yine salata yok ama ekmeğin azmış iyi olmuş zaten Şinitzel galetalı olduğu için ekmekli sayılır
Suyunu yeterince içiyomusun
Kalktigimda hic bisy yemeden once su iciyorum ama meyve hic yemedim bide oyle deniyim bakiyim nasil etkisi olcakm
Aaa salca kotumu :( cokta severim herseye koyarim annemin yaptigi salca bide domates tuz o kadar .
Suyu hakkaten icemiyom bu bikac gundur bi litreyi anca goruyom heralde bugun aksam cikinca 40 dk falan yurudumde biraz daha ictim su bari :)iy oldu

Back