💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Slm kizlar bugun carsi isim.vardi aksamda yemekli misafirim geldi yenice firsat bulabildim.
Gecmisin bir kismini okudum kalanini menuden sonra okuyabilrsem okucam insl.
KALKİNCA 08.15 2 k.kayisi 2 sb su

KAHVALTİ 1.h.yumurta peynir 3 zeytin 1 ç.ekmegi mantar sote

OGLE 14.00 (esimle disarda yemek yedik)
2 dilim kusbasili pide (develi civiklisi deniliyor yoresel) salata ayran

AKSAM salata

T.kahvesi (sekersiz)

Haticecigim donum bana lazim canim sen git pazardan al tatlim :-)
Sabah akşam iyi güzelim
Keşke dışarda ızgara şiş falan yeseydin

Slm kizlar ara ara baktim ama ne gunaydin yazabildim ne bisey gecmiai okudum bugun fatihe gittim arkadasla sabah 12 den aksam 7 ye kadar yuruduk dolastik
Oglumda ishal olmus sabah tam ciktik evden yapti tekrar gir.gecmisten kalma bezleri vardi sardim nasil guluyoz ama anlatamam anne belli oluyomu dedi utandi biraz :-) :-)
Neyse cocuga bisey yediremedim disarda ..kaynanamin degisiyle açliktan kulaklarim dustu :D sabah evden cikmadan broki ve yogury yedim gec uyanmistim zaten kahvalti falan hazirlamadik.
Aksamda kofte yaptim ama ekmek yedim ya :-) 1 patlican 1 de kirmizi biber kozledim balkonda ates yaktim komur azmis beceremedim
Esimi izlerken kolay gibiydi yaw
Su 1.5 litre
Spor 7 saat cik falan spordan sayilirmi bilmem artik ama ilk defa karnim taaaaaam doydu valla

Slm kizlar ara ara baktim ama ne gunaydin yazabildim ne bisey gecmiai okudum bugun fatihe gittim arkadasla sabah 12 den aksam 7 ye kadar yuruduk dolastik
Oglumda ishal olmus sabah tam ciktik evden yapti tekrar gir.gecmisten kalma bezleri vardi sardim nasil guluyoz ama anlatamam anne belli oluyomu dedi utandi biraz :-) :-)
Neyse cocuga bisey yediremedim disarda ..kaynanamin degisiyle açliktan kulaklarim dustu :KK70: sabah evden cikmadan broki ve yogury yedim gec uyanmistim zaten kahvalti falan hazirlamadik.
Aksamda kofte yaptim ama ekmek yedim ya :-) 1 patlican 1 de kirmizi biber kozledim balkonda ates yaktim komur azmis beceremedim
Esimi izlerken kolay gibiydi yaw
Su 1.5 litre
Spor 7 saat cik falan spordan sayilirmi bilmem artik ama ilk defa karnim taaaaaam doydu valla
Kız köftenin yanında salata yapmadınmı
Heralde ekmeği çok götürdünki karnım doydu diyon

salata yapmaya usenmeseydim şimdi içim rahat rahat menu yazıyor olacaktım.salatasız olmuyor yaaa gerçekten cok onemli

salata yapmaya usenmeseydim şimdi içim rahat rahat menu yazıyor olacaktım.salatasız olmuyor yaaa gerçekten cok onemli
Ben kış salatasına çok üşenirim herşeyi rendelenmiş falan
Yaz salatasında ne var cnm 5 dakkada beşiktaş

Abla sogani dildim domates biber patlican tas devrinde gibi saldirdim ayni .abla midem kuculmus ya ondan sanirim hele yemekten once suda icersem kivraniyom sonra bakim ekmek nekadar yemisim
Yarim ekmekten az abla

Abla sogani dildim domates biber patlican tas devrinde gibi saldirdim ayni .abla midem kuculmus ya ondan sanirim hele yemekten once suda icersem kivraniyom sonra bakim ekmek nekadar yemisim
Yarim ekmekten az abla
Yarım ekmekmi
Yarım dilimmi
Ona göre tepki vereyim

aslında öyle boş bulundum.

taze fasulye aslında normalde kepekli dilimlenmiş olduğundan kontrollü gidiyordum.ama normal ekmek bulunca ...
Zaten beyaz ekmeğin sakıncası buya
İnsan yedikçe yiyesi geliyor ve doyurmuyor
Kan şekerini hızlıca zıplatıyor sonrada birden düşüyor

Back