Yok canım gene görev gene görev gitti yine benim kocişT
Amin belki hemen etki etmez bizimki baya yedirdi
Abla çok az beslenmiş çok spor yapmışsın bence vücudun böyle yaptığın için azıcık cıs yesen hemen tutuyo bilemedim sen daha ii bilirsin ama bana yanlış gibi geldiHadi kızlar menüler gelmeye başlasın
Ben artı olduğum için yazacak menüm yok
3 öğün 1 kup tarçınlı süt
Su 2.5 lt olur
45 dak bantta yürüyüş
Haticem şu kaküllerini yana tarasan güzel yüzün ortaya çıksınAnlık foto abla hemen çekip koydum teşekkür ederim ablam cansın senin kadar olamam
Başka zaman normal menü yapıyom cnmAbla çok az beslenmiş çok spor yapmışsın bence vücudun böyle yaptığın için azıcık cıs yesen hemen tutuyo bilemedim sen daha ii bilirsin ama bana yanlış gibi geldi
Öğlen akşamada salata Yoğurt eklesen iyi olurmuş cnmMenümü yazayım canlar
Kahvaltı 1 lokma ekmek domates salatalık azcık omlet çay
Arada şekersiz nişasta ve sütlee bisküviyle yaptığım 2 dlm yaş pasta
Öğlen 1 kase mercimek çorbası
Akşam 1 kase mercimek çorbası kavurma 2 lokma kavun
Su 2.5 litre
Kaküllerimi çok seviyorm abla bilmiorum kakül bnm stilim oldu sanki ama yana tarayıncada fena olmuyoHaticem şu kaküllerini yana tarasan güzel yüzün ortaya çıksın
Aaaa yoğurdum ikisindede vardı unutmuşum abla yazmayı:))Öğlen akşamada salata Yoğurt eklesen iyi olurmuş cnm
Kolay gelsin canım, kayınvalidenle aynı yerde misinMerhaba haniar eve dondum dun bu sabah erkenden kayinvaldeme indm malum ayagi kirik kahvaltiyi ordaa eve Ciktm bu kez kendi evimi topladim Bavulari yrlestirdm camasirlar makinede ayyy cok isim var yaaa :-(
Saol cananım burdayım zuhal ablanın dediği gibi daha iyiyim izin dönüşü dahada iyi olucam
Ruveydem sanada çok geçmiş olsn neler atlatmışsın
Rüveydam sabah sucuk dışında iyi akşamda keşke eti daha fazla yeseydin ekmek olmasaydıMenümü vereyim
Sabah 7 gibi 1 elma
2 dilim ekmek, domates salatalık
peynir, 2 zeytin, 2 kaşık sucuklu yumurta
1 çay k. reçel
Öğle
2 yumurta
yoğurt domates
Akşam
1 dl ekmek, 1 kaşık et
Salata
Kabak ızgara
Yoğurt
Su: 3 litre
Spor: annemle yürüyüş yapmayı düşünüyorduk ama daha çocuklar uyumadı
Kolay gelsin canım, kayınvalidenle aynı yerde misin
Sağol canım benim. Kapı daha öylece duruyor. Bakalım yapılsa da, çarşılara aksak annemle
Canım akşam ekmek yerine keşke biraz daha et yeseydin ama menü güzel kız seninkide anne değil kanka sankim:)))Menümü vereyim
Sabah 7 gibi 1 elma
2 dilim ekmek, domates salatalık
peynir, 2 zeytin, 2 kaşık sucuklu yumurta
1 çay k. reçel
Öğle
2 yumurta
yoğurt domates
Akşam
1 dl ekmek, 1 kaşık et
Salata
Kabak ızgara
Yoğurt
Su: 3 litre
Spor: annemle yürüyüş yapmayı düşünüyorduk ama daha çocuklar uyumadı
Ahaaahaaa aynı anda abla aynı şeyleri yazıyoruz beni sevdiğini biliyodum:)))Rüveydam sabah sucuk dışında iyi akşamda keşke eti daha fazla yeseydin ekmek olmasaydı
Genel olarak meyve çok gibi geldi cnm akşamda az olmş sanki salata falan yeyip doysaydın keşkeMerabalar bayanlar menum..
Kahvalti 3dl cavdar ekmedi peynir 2yumurta salca zeytin cok gec kahvalti etmistim cok acikmistim ondan fazla kacti galiba
Kucuk bi salkim uzum
2yk kuru meyveli musli sutle beraber icine azda ceviz koydum
2kucuk incir
Aksam 1kase mercimek corbasi yarim dilm ekmek 2 sinitzel yogurt
Sinitsel hakkinda yazdiklarinizi simdi okudum bi sure uzak durayim bari:) galeta unu oldugu icin galiba pek iyi biseyden sayilmiyo :)
Cnm sabah kalkınca 2 bar suyunu içtikten sonra 1 meyve yiyebilirsin iştahını kontrol etmek için, bide şekersiz kahve içersen krizini önlersinMerabalar bayanlar menum..
Kahvalti 3dl cavdar ekmedi peynir 2yumurta salca zeytin cok gec kahvalti etmistim cok acikmistim ondan fazla kacti galiba
Kucuk bi salkim uzum
2yk kuru meyveli musli sutle beraber icine azda ceviz koydum
2kucuk incir
Aksam 1kase mercimek corbasi yarim dilm ekmek 2 sinitzel yogurt
Sinitsel hakkinda yazdiklarinizi simdi okudum bi sure uzak durayim bari:) galeta unu oldugu icin galiba pek iyi biseyden sayilmiyo :)
Aklın yolu bir güzellikAhaaahaaa aynı anda abla aynı şeyleri yazıyoruz beni sevdiğini biliyodum:)))
Kız açıp açıp resmine baktım nazarım değecekAhaaahaaa aynı anda abla aynı şeyleri yazıyoruz beni sevdiğini biliyodum:)))
Popomu kaşırım ben merak etme abla:))Kız açıp açıp resmine baktım nazarım değecek
Maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?