- 9 Ocak 2015
- 1.645
- 5.513
- 158
- 39
1.60 senin ? Kiz Ben bildigin sismanim ya :-( Sen toplusun yani ole gorunuonSenin boy kaçtı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.60 senin ? Kiz Ben bildigin sismanim ya :-( Sen toplusun yani ole gorunuonSenin boy kaçtı canım
Hadi ozaman kaldığın yerden devamBende sizi seviyorummm canlarim ay insan uzak kalinca ozluo heeee
Verdikçe daha ne iltifatlar duyacaksınız hazırlayın kendiniziKocamda bana dun dedi belli kilo verdigin dedi biraz Ama gobusun gitmis dedi
Kiiz hatice hani fotooo bn goremdm cok nrk ediorm snii
Ayy seni seviyorum canım
Önceki sayfalara baksana cnmKiiz hatice hani fotooo bn goremdm cok nrk ediorm snii![]()
Sizden de Allah razı olsun. Bırakmak istediğimde elimden tutan biri olsun istiyordum. Burda buldum elhamdülillahİyi iyi aynen devam cnm Zaten hevesin gayretin anlaşılıyor
Iki saattr bkion bulamadm ki gozmdn kacio kesnÖnceki sayfalara baksana cnm
Kuzum buldm snnda fotoyu yeternce geriye gitmemism:) alt bolgenn masallhi var ustten de dedgn gnmbi gobk kismi skntili ama sbarti bsey yok :) bebktn snra illaki gobk salio kndni. O da toplaynca kndni mis gbi olcaksn:)Ama çok kilolu durduğumu düşünmüyorum yada kendimimi beğeniyorum bilmiyorum abla ama sadece fit olmak için uğraşıorm
Benm 1. 69 canım o kurtarıyo biraz:)1.60 senin ? Kiz Ben bildigin sismanim ya :-( Sen toplusun yani ole gorunuon
Yüzün görünmeyen resmini de gördüm. Bacaklarında hiç fazlalık yok. Ben de öyle sayılırım. Ama kollarım kalın. İnşaAllah kilo verince hiç göze batmıcak o daHatice maşallah, ne kadar güzelsin
Saol canım o snn güzelliğinHatice maşallah, ne kadar güzelsin
Anacım bu şimdiki halinmiAvatardakide benim canlar bakın merak edenler yarın değiştiririrm
Cümlemizden cnmSizden de Allah razı olsun. Bırakmak istediğimde elimden tutan biri olsun istiyordum. Burda buldum elhamdülillah
Donuna kadar alalım![]()
TBuldum canım markettte varmış kız bulmaz mıyım:))
İnşallah canım hepimiz yuvamızda mutlu olalım
Amin belki hemen etki etmez bizimki baya yedirdiBuldum canım markettte varmış kız bulmaz mıyım:))
İnşallah canım hepimiz yuvamızda mutlu olalım
Anlık foto abla hemen çekip koydum teşekkür ederim ablam cansın senin kadar olamamAnacım bu şimdiki halinmi
Çocuk gibisin çok küçük gösteriyon ayrıcada bu ne güzellik Kızzz bayıldım