Sağol canım Allah razı olsun. Devam ediyorum İnşaAllah sağlıklı beslenmemeGecmis olsun ruveydecigim hem cocuklar icin hem basiniza gelenler icin.
ALLAH daha kotusunden saklasin canim.
Saglikli beslenmeye devam degilmi tatlimmm?
Ben bu hafta bi cozuttm.bugun sabah sukur + aldigim 300 gitti suan basa dondum bari 600 daha verebilsemde 81.9 u gorsem :)
İnsallaaaaaahhhh
KİZLARRRRRRRR GUNAYDİİİİİİİİNNNNNN
İyi dimi, uğraşıyorum güzel menü çıkarmayaGünaydın kızlar
Hatice maşallah güzelim sabah sabah ne güzel enerji
Rüveyde geçmiş olsun cnm Allah beterinden korusun bütün olumsuzluklara rağmen menüyüde iyi kurtarmışın
Birgül ne şanslısın Kızzz yattığın yerden kalori harcıyon
Emel istediğin yere yazabilirsin cnm
İyi iyi aynen devam cnm Zaten hevesin gayretin anlaşılıyorİyi dimi, uğraşıyorum güzel menü çıkarma
Koptm hatcem yaa:))Sen bile inandıysan sıkıntı yok
Bende zuhal ablanın alıntısında mi sıkıntı var diyodum allahım yaa saf mıyım neyim
Cok tatlisinn
Abartma der diye evren korktumevrene mesaj yollamisken 56 filan deseydinnn
100 verdik 150 isteme derse görürsünAbartma der diye evren korktum
Masallahhh hatice gayet hossun masallah Aynen bi 10 kilo versen supperrr olcannn bencede kendini begenmelisin zatenKimseyi uğraştırmak istemedim zaten çokda bu işlerden anlamadığım için direkt buraya attım fotoları göze çarpan bi göbişim var bence siz ne diyosunuz kızlar
Koptm hatcem yaa:))
Hayir olmaz bak ayrilirsan tazminati unut vermeyizZuhal abla baska bir topigede kayit olabilirmiyim
Bu topik cok guzel ama sanki motive.dustu gibi ama.burayada devam edicemm baska bir yerede
Masallahhh hatice gayet hossun masallah Aynen bi 10 kilo versen supperrr olcannn bencede kendini begenmelisin zaten
Donuna kadar alalımHayir olmaz bak ayrilirsan tazminati unut vermeyiz
Bende sizi seviyorummm canlarim ay insan uzak kalinca ozluo heeee
Ayy seni seviyorum canım
Hadi bakalim sansin acik yuvan huzurlu hersey gonlunce olsun mahlep bulabildinmi cnmEşim ogün yanımda kalamadı abla acil çağırdılar gitti 3 gündür yoktu bugün geliyo şu tavsiyelerinizi bugün bi uygulıycam bakalım
Buldum canım markettte varmış kız bulmaz mıyım:))Hadi bakalim sansin acik yuvan huzurlu hersey gonlunce olsun mahlep bulabildinmi cnm
Senin boy kaçtı canımKocamda bana dun dedi belli kilo verdigin dedi biraz Ama gobusun gitmis dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?