💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kimseyi uğraştırmak istemedim zaten çokda bu işlerden anlamadığım için direkt buraya attım fotoları göze çarpan bi göbişim var bence siz ne diyosunuz kızlar

Kimseyi uğraştırmak istemedim zaten çokda bu işlerden anlamadığım için direkt buraya attım fotoları göze çarpan bi göbişim var bence siz ne diyosunuz kızlar
Bencede biraz üst bölgen var sanki
Ama Kilo verdikçe yüzü bile değişiyor insanın
Ara ara boydan foto çek

Ama çok kilolu durduğumu düşünmüyorum yada kendimimi beğeniyorum bilmiyorum abla ama sadece fit olmak için uğraşıorm
Aşırı tabiki değilsin cnm ama fazlan olduğuda bi gerçek ne yazıkki
Bi 10 Kilo daha versen çok farklı görünürsün

Aşırı tabiki değilsin cnm ama fazlan olduğuda bi gerçek ne yazıkki
Bi 10 Kilo daha versen çok farklı görünürsün
Aynen abla 10 kilocuk işte ama şu izin sonu tekrar daha istekli başşlıycam şimdi moral olmadığı için çok motivve olamadım çok kötü günler geçirdim 1.5 sene oldu ailemide görmeyeli

Aynen abla 10 kilocuk işte ama şu izin sonu tekrar daha istekli başşlıycam şimdi moral olmadığı için çok motivve olamadım çok kötü günler geçirdim 1.5 sene oldu ailemide görmeyeli
Tmm cnm sen bi izinini yap gel inşallah iyi geçer sonra tekrar bi hızla başlarsın
Gidince yaptırabilirsen orda kan testi troid insülün direncine baktır
İnsülündirencine direnci için ayrı bi test yapılması gerekiyor ihmal etme mutlaka baktır

Bende 3 sene oldu gitmeyeli

eşimin telefon bozuldu benim de kotam bitti .ama aklım hep sizdeydi.pazartesi gunu arti çıktım.en son cuma 68 dim.pzt 68.4 idim.hafta sonu 67.6 y i bile görmüştüm halbuki .niye böyle oldu bilmiyorum.

eşimin telefon bozuldu benim de kotam bitti .ama aklım hep sizdeydi.pazartesi gunu arti çıktım.en son cuma 68 dim.pzt 68.4 idim.hafta sonu 67.6 y i bile görmüştüm halbuki .niye böyle oldu bilmiyorum.
Bişeyler ödem yapmıştır cnm Eğer kaçamak yoksa için rahat olsun
Ama en ufak kaçamak benide hiç affetmiyor

Back