Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede biraz üst bölgen var sankiKimseyi uğraştırmak istemedim zaten çokda bu işlerden anlamadığım için direkt buraya attım fotoları göze çarpan bi göbişim var bence siz ne diyosunuz kızlar
Yüzüme eşim izin vermez abla bende isterim koymayıdaBen yüzünede merak ettimdi
Açığa koyulmaz tabiYüzüme eşim izin vermez abla bende isterim koymayıda
Aşırı tabiki değilsin cnm ama fazlan olduğuda bi gerçek ne yazıkkiAma çok kilolu durduğumu düşünmüyorum yada kendimimi beğeniyorum bilmiyorum abla ama sadece fit olmak için uğraşıorm
Aynen abla 10 kilocuk işte ama şu izin sonu tekrar daha istekli başşlıycam şimdi moral olmadığı için çok motivve olamadım çok kötü günler geçirdim 1.5 sene oldu ailemide görmeyeliAşırı tabiki değilsin cnm ama fazlan olduğuda bi gerçek ne yazıkki
Bi 10 Kilo daha versen çok farklı görünürsün
Tmm cnm sen bi izinini yap gel inşallah iyi geçer sonra tekrar bi hızla başlarsınAynen abla 10 kilocuk işte ama şu izin sonu tekrar daha istekli başşlıycam şimdi moral olmadığı için çok motivve olamadım çok kötü günler geçirdim 1.5 sene oldu ailemide görmeyeli
Oooo kaçak nerelerdesin yineSelam arkadaşlar
Ayy evet kader ağlarını oruyor Zuhal ablaOooo kaçak nerelerdesin yine
Kız karabatak gibisin bi görünüyon bi kaybolıyon
Başlardaki cananım nerde
Bişeyler ödem yapmıştır cnm Eğer kaçamak yoksa için rahat olsuneşimin telefon bozuldu benim de kotam bitti .ama aklım hep sizdeydi.pazartesi gunu arti çıktım.en son cuma 68 dim.pzt 68.4 idim.hafta sonu 67.6 y i bile görmüştüm halbuki .niye böyle oldu bilmiyorum.
Kız o ağlara birazda sen el atsanAyy evet kader ağlarını oruyor Zuhal abla![]()
hatice nasılsın canım.en son sen yoktun buralarda.umarım hersey yolundadırYüzüme eşim izin vermez abla bende isterim koymayıda
attım söyle ki hala kotam yok.ama eşimin telefonuna el koydumKız o ağlara birazda sen el atsan
O yok hadi ben cevap vereyimhatice nasılsın canım.en son sen yoktun buralarda.umarım hersey yolundadır
Kız adamda bırakmazki geri alırattım söyle ki hala kotam yok.ama eşimin telefonuna el koydum![]()
yaa tarife değiştirmem gerek.o yüzden.eşim de elinden düşürmez ama napıyım artık.Kız adamda bırakmazki geri alır
Ne zaman olacak netin
Sizin orda nasıl oluyor
1 aylık koyunca limitsiz olmuyomu