Neyse cnm en azından bugün yapabilmişin Hem bu kargaşada yemeğinede dikkat ettiğin için tebrikler bu sabrının karşılığını alacaksın Kız ben gelinceye kadar sen beni geçip 69 û görecen Bende kıskançlıktan çatlıcam gelince
Bn de ince bcklar ve bck arasndaki thigh gap defikleri bosluk:) bnde hc olmicak glbaKomik ama herkesin bir zaafi var abla bende bende hiç olmayan bel oyuntusuna hastayim
Bnde hr ikisiiine.Bn de ince bcklar ve bck arasndaki thigh gap defikleri bosluk:) bnde hc olmicak glba
evrene mesaj yollamisken 56 filan deseydinnnYarin 1 uyanacam 65 im inş.
Evrene potitif elektrik yolluyorum
Guldugunuzu gorur gibiyim bide gercek olursa gorurum sizi sabah hemen pijamalarla koyarim 65 fotomu
Cnku o brz da yapi meselesi glba. Cok zayf olup olmayanlar da varBnde hr ikisiiine.
Olur ya niye olmasn
Bn de saat basi bbk rmzrdm bgn bnce o da bi tur extreme sporGunaydin bu arada:) sabah kactm evden yuruyus yapiorum sabahn korunde :))
Bn de saat basi bbk rmzrdm bgn bnce o da bi tur extreme spor
Sen bile inandıysan sıkıntı yokKız ilk anda kendi yazım sandım
İyi ozaman yokluğum farkedilmicekSen bile inandıysan sıkıntı yok
Bende zuhal ablanın alıntısında mi sıkıntı var diyodum allahım yaa saf mıyım neyim
Eşim ogün yanımda kalamadı abla acil çağırdılar gitti 3 gündür yoktu bugün geliyo şu tavsiyelerinizi bugün bi uygulıycam bakalımİyi ozaman yokluğum farkedilmicek
Sen nasılsın güzelim eşin evdemi gittimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?