- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Tatlım yağını iyice süzüp salataya koyabilirsinKizlar bi soru sorucam simdi ben zeytinyagli ton.baligi aldim her.bir.paket 52 gr ve kalori degeri 177 .sizce kullanayimmi?
Yok cnm en son kareli gömlekli olan orda 75 civarıydım şimdi 73 é yol alıyomcanım sen de fitsin elbise de falan incecik durmuşsun bir de 5 kilo daha vermişsin kim bilir nasıl iyi gözüküyorsundur
Öylede olsa çok yağlı oluyor cnmZaten dardnlin markasi iyi kalorisi dusukk yaziyor z.yagli oldugundan aldim
Yagini suzdureyim mi ama z.yagli?
Ahhh keşke hepimiz için öyle bişey olsaYarin 1 uyanacam 65 im inş.
Evrene potitif elektrik yolluyorum
Guldugunuzu gorur gibiyim bide gercek olursa gorurum sizi sabah hemen pijamalarla koyarim 65 fotomu
Yok cnm en son kareli gömlekli olan orda 75 civarıydım şimdi 73 é yol alıyom
Bi en azından 68 falan olsaydım daha iyi olacak
Halâ 38 bedene düşemedim
Sağolasın tatlımcanım yavaş yavaş vermek en sağlıklısı zaten kareli gömlekli olanda da incecik durmuşsun bir de boy var sende büyük bir avantaj
Slm cnmMefkurem vayy 73lere düştün ha kıskanıyorum seni cuma dr a gidiyorum bende size katılabilirim fotolarını görmek isterim nerdeyse bende senin başladığın kilodayım hatta daha fazla 117
boyuımda 170 sendeki değişim bana iyi gelebilir
Bikaç sefer bu topikte yazışmıştık hatırlıyamaman normal ama kkda tanınırım merak etmeSlm cnm
Önceden tanıştıkmıydı hatırlayamadım ama şimdi tanışırız
Tatlım ben 3 sene öncesinde 123 ü görmüştüm
O yüzden kaç kiloda olduğun önemli değil işin püf noktası sabır ve azim
Eğer düzenli paylaşım yapabileceksen katılabilirsin bize
Kız yoksa öncede başlıcam diyip devam etmedinmiydiBikaç sefer bu topikte yazışmıştık hatırlıyamaman normal ama kkda tanınırım merak etme
Tam hatırlamıyorum ne yazdığımı ama düşünüyorum demiştim üstünden bayağı zaman geçtiKız yoksa öncede başlıcam diyip devam etmedinmiydi
1 kilo fazlalık bele 10 kilo ağırlık yapıyor biliyosun demiTam hatırlamıyorum ne yazdığımı ama düşünüyorum demiştim üstünden bayağı zaman geçtibelimde kayma var dr ameliyat olsanda bu kiloyu platinler taşımaz dedi kilo vermezsem bu ağrıları ömür boyu çekicem
Yinede benden gençmişinYok çok genç değilim 34 yaşındayımzaten cuma günü gidiyorum tahlillerim falan yapılıcak ama sen ne güzel kilo ve3mişsin gençleşmişsin resmen tebrikler
Afiyet bal seker olsuncanım özendirdiysem kusuruma bakmaben edremitteyim akçaydada annem var orada pazar kuruluyor buraya Ekime kadar kaz dağlarından çilek gelir
Cok tatlisinnÜzülmeyin ben size zuhal ablanin taklitini yaparim.
Yazimida pembe ederim goz aliskanligi nede olsa biseycik anlamazsiniz
Masallh abla cok iui gornuosn cookben de fotoğraf koyayım gerçi pek fark etmiyor ama olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?