Bugün daha sağlıklı olmuş cnmmenüm gelsin
sabah 12.00
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
yumurta
2 zeytin
domates salatalık
1 activia
1 bardak sütlü nescafe (şekersiz)
akşam 18.30
80 gram light ton balığıyla salata
5 çilek
19.30
5 küçük parça et
kızlar ben yarın giremeyebilirim öğleden sonra Balıkesire gideceğim sabahtan da burada işlerim var fırsat bulursam girmeye çalışacağım
Bugün daha sağlıklı olmuş cnm
Bende arada tatlı falan atıştırınca bişey yemek istemedim cnm
He o tamam abla sen 83 e yuvarlamissin ya 5 vardi ondan yanlis anladim.ornek soyledin galiba liste bendeSonuç 0.819 çıkıyor
3.rakam 5 ve üzeriyse yuvarlanır orda 9
Sonuç 0.82 olur
Tatlım ordaki net durumu nasıl olacak hiç bilemiyorum ama fırsatını bulduğum gibi damlarım burayaOzlem yapariz topikce de zuhal ablammm sen turkiyeye gelince hicmi bakamayacaksin
Simdiden kendimi cok caresiz hissettimmmm
Kız ilk anda kendi yazım sandımÜzülmeyin ben size zuhal ablanin taklitini yaparim.
Yazimida pembe ederim goz aliskanligi nede olsa biseycik anlamazsiniz
Kız ilk anda kendi yazım sandım
Zuhal abla resim ekledim bilgine bakalim 500 gr yada 1 kilo farketmez farkedebilcenmi
Baktım güzellikZuhal abla resim ekledim bilgine bakalim 500 gr yada 1 kilo farketmez farkedebilcenmi
Benimde yok en şişko halimOglumla spora gittim eve geldim aklima geldi kilolu oldugum son anlar bol bol cekineyim dedim
Bakim dur izlemeye almistim daha once seni sanirim cnmkız beni niye izlemiyosun
Tmm abla az daha verim oyle onla gozum kesmedi bugun herkes bu elbiseyle zayif duruyosun dedi ondan koydum.ama cekimdende farkediyoBaktım güzellik
Bence farketmiş yandan durduğunda bile göbek göze batmıyor
Bidahakine kırmızı elbiseyi giy daha belli olur
tamam canım şimdi görebildim zayıflamışsın epey daha ne olsun fit olacağız az kaldıBakim dur izlemeye almistim daha once seni sanirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?