💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Valla kaşık maması almaya çıkamayacağım için bebe bisküvisi mamayla ezip onu verdim çokda güzel yedi su içti uyudu bişi olurmu ki acep

Ooo gözün aydın cananım 6 lara adım attın desene
Bugünde dikkat edersen niye artı çıkıcan kuzum

Sen resim koymuyonmu bide seni görseydik
EVet abla o kadar mutlu oldum ki iyiki yememisim dedim.
benum face de bile resmim yok ki adam asiri kıskanç malesef...

Valla kaşık maması almaya çıkamayacağım için bebe bisküvisi mamayla ezip onu verdim çokda güzel yedi su içti uyudu bişi olurmu ki acep
Tatlım sen bilirsin ama vereceğin mama senin sütünün 10 da 1 i etmez vitamin olarak
Senin yerinde olsam sadece süt veririm
Ayrıca Bebe bisküvisi tatlı olduğu için tabiki yer ama onlar sadece un
Şimdiden tatlıya alıştırma derim

Bide Mefkurem abla demisya sekerli die dogru solemis netten bak bebe biskuvisi tarifi bi arkadasim yapmisti guzel olmus Ben denemedimde bebis icin daha saglikli olur

hanımlar ben dün gece çok kötü şeyler yaptımmm söylemesem kendimi yalancı gibi hissederim . ama sürekli yaptığım şey değil sonuçta .ne zamandır içmiyorduk nişanlımla başbaşa bi felekten gece geçirelim dedik.onun doğumgünündede bişey yapamamıştık kutlayamadığımız şeylerin acısını çıkardık bu güne denk geldi.bugün de çıkmadık dışarda kahvaltı etmeye evde yedim .üstüste olmasın dedim çok masum bi kahvltı yaptım.
acaba kaç kalori almışımdır dün akşam çok etkilermi kesin pazartesi fzla çıkıcm ya ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…