Burası içinmi takım içinmiBide benim başlangıç kilom ne olacak iki hafta sonrasının kilosu mu?
Burası içinmi takım içinmi
Masalllahhh bebe biskuvisni kendi surunlete ezip verebilirsin canimValla kaşık maması almaya çıkamayacağım için bebe bisküvisi mamayla ezip onu verdim çokda güzel yedi su içti uyudu bişi olurmu ki acep
EVet abla o kadar mutlu oldum ki iyiki yememisim dedim.Ooo gözün aydın cananım 6 lara adım attın desene
Bugünde dikkat edersen niye artı çıkıcan kuzum
Sen resim koymuyonmu bide seni görseydik
Cok sevindim cnm hayirlisiyla verip kurtulsak ve en onemlisi almasakAy ne güzel işte ben de 69.4u gördüm bu sabah cok sevindim yaaa yarın artı olmasam bari
Senin saç tipin nasil canım kıvırcık ve dalgalı micanim ben daha yeni aldim kesinlikle remingtonu oneririm ben s9600 aldim ama her modeli guzel bildigim kadariyla
dalgali ama bildigin bonus bi arkadasim vardi o da bunu kullaniyoduSenin saç tipin nasil canım kıvırcık ve dalgalı mi
Hafta başı geldiğiniz için bu cuma listeye girersinizBurasi icin dun dedin ya yeni gelenler iki hafta sonra listeye giriyor diye o yüzden sordum
Hafta başı geldiğiniz için bu cuma listeye girersiniz
Ben ilk sayfadaki listeden bahsettim
Gelen kalıcı olursa 2-3 hafta sonra ilk sayfaya ekliyorum
Tatlım sen bilirsin ama vereceğin mama senin sütünün 10 da 1 i etmez vitamin olarakValla kaşık maması almaya çıkamayacağım için bebe bisküvisi mamayla ezip onu verdim çokda güzel yedi su içti uyudu bişi olurmu ki acep
Tatlım burda pazartesi cumaAnladim canım. Tarti gunleriniz cuma mı?
biz burda denize giriyoz hee :)Erciyes e yilin ilk karı yagdiii
(Kayserinin dagi erciyes bilmeyen varsa :) )
BideValla kaşık maması almaya çıkamayacağım için bebe bisküvisi mamayla ezip onu verdim çokda güzel yedi su içti uyudu bişi olurmu ki acep
bende en kısa sürede fotoğraf yükleyeceğim bu arada sizinkileri göremiyorum
Gecenin bi yarisi valla esim gormesin :)
Fusun abla senide izlemeye alicam bak sonrada kaldiricam fotolarimi zayiflayip hepsini bir koyarim
dur ben hemen eklıym senı 27 tane resmım var..severm ben resım cekmeyı.
Sen nerdesin canım bu arada Kayseri'de 3 yıl çalıştım güzel yerbiz burda denize giriyoz hee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?