- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Ay çok geçmiş olsun. Dikkatli olmak gerekiyor. Yarına bişeyi kalmaz inşHerşeyi ile çok ilgili ya ilkinde de öyleydi bunda tamamen profesyonel ama işte bilemedi hatta birde bu tam ısınmadi dedi bende yeter onun teni tazecik dedim acaba tam ısıtsa ne olacaktı
O aliskanligi zor bıraktım zaten. Saat 10dan sonra sadece sut iciyorum. Yan8 suan bile aç hissediyorum inaniyor musunKötünün iyisi napalim
1.7 goruceksin diye hissediyorumYarin kaç gorcem cok heyecanlıyım. İnsallah cocuklar bu gece uyurda sabah sislik olmaz
İnsallah ya.1.7 goruceksin diye hissediyorum
Açlıktan ağzım kokuyor resmenO aliskanligi zor bıraktım zaten. Saat 10dan sonra sadece sut iciyorum. Yan8 suan bile aç hissediyorum inaniyor musun
İçtiğim suyu çıkarmaya bak tartıya kadarİnsallah ya.
Bu sabahta tartıldım da gece boyu uyumadim su içtim. Yanlisti epey
Karnın çürümüş hamur gibi olduysa kesin eksisinHissediyorum süzüldüm ben
Gecmis olsun cnm yaaİyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok isitmis kendi eline göre bakmış(bebenin teni ile senin eller bir mi be adam) bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim
Bide tatlilari biraksan, tam suzulecenHissediyorum süzüldüm ben
Allah size de hayırlı bir ev nasip eder inşallah en yakın zamanda.Kızlar oturduğum ev 1 günde yülsek fiyata satıldı alanda meslektaş çıktı yaza kadar oturucaz nasipse zatn planımızda o yöndeydi. Diyeceğim o ki bi bizde para yok
Geçmiş olsun, kolay atlatırsın inşallah.Tad almada sorun yok canmda koku alamıyorum sırt kemiklerim kaburgalarım çok ağrıyo soğuk algınlığındaki gibi. Onum dışında burnum tıkalı boğazım şiş o yüzden emin olamıyorum
Tüh tüh... çok geçmiş olsun. Miniklerin hücreleri çabuk yenileniyor. Sabaha kadar birşey kalmaz inşallahİyi akşamlar kızlar bı turlu gidemedim kızın yine atak haftası ve gaz sorunu . Kiraz çekirdeği kemeri iyi geliyor babasida mikrodalgada çok isitmis kendi eline göre bakmış(bebenin teni ile senin eller bir mi be adam) bağlayınca çocuk ağladı hemen çektim ama kızarmış karnı yavrumun krem sürdüm sargı bezi koydum üzerine şimdi uyudu bende menü yazıp kacacagim kusura bakmayın dinleneyim
Allah korumuşHerşeyi ile çok ilgili ya ilkinde de öyleydi bunda tamamen profesyonel ama işte bilemedi hatta birde bu tam ısınmadi dedi bende yeter onun teni tazecik dedim acaba tam ısıtsa ne olacaktı
İyidir iyiAçlıktan ağzım kokuyor resmen
Amin inşallahYarin insallah herkes güzel eksiler görür kizlar
Iyi geceler
Karnimi bilmem ama icim çürüdü artik. 2.5 saattir cocuk uyutuyorum. Uykum falan kalmadi sinirdenKarnın çürümüş hamur gibi olduysa kesin eksisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?