💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar oturduğum ev 1 günde yülsek fiyata satıldı alanda meslektaş çıktı yaza kadar oturucaz nasipse zatn planımızda o yöndeydi. Diyeceğim o ki bi bizde para yok :KK45:
Sizin planiniz ne cnm, yazin ne yapacaksiniz

Tek öğretmen maaşıyla almamislardir heralde 🙄

Sizin planiniz ne cnm, yazin ne yapacaksiniz

Tek öğretmen maaşıyla almamislardir heralde 🙄
Yaşı vardı bayanın eşi de çalışıyor muhtemelen. Biz bu süreçte bakıyorduk zaten daha yoğunlaşıcaz. Kışın krediler yüksek oluyor yaza doğru düşer inşaallah Allah kerim ;)

Canım tat almada bi sorun var mi
Esimin abisi koku ve tat kaybı şikayetiyle gitmişti pozitif cıktı ama ayakta atlattı şükür
Tad almada sorun yok canmda koku alamıyorum sırt kemiklerim kaburgalarım çok ağrıyo soğuk algınlığındaki gibi. Onum dışında burnum tıkalı boğazım şiş o yüzden emin olamıyorum

Tad almada sorun yok canmda koku alamıyorum sırt kemiklerim kaburgalarım çok ağrıyo soğuk algınlığındaki gibi. Onum dışında burnum tıkalı boğazım şiş o yüzden emin olamıyorum
Bana alerji ve üşütme belirtisi gibi geldi de
Hayırlısı canım
Bağışıklığını her halükarda güçlendirmeye bak

Canım ben 19 yaşında evlendim .20 yaşında oğlum ,25 yaşında kızım 34 yaşında da bı kızım daha oldu. 35 yaşımı bitirmek üzereyim bir kaç aya🙃
Allah bağışlasın kuzucuklarini 😍Aralarında yaş olmayışı bu süreçte zorlar ama bı kaç seneye birlikte oynamaya başlayınca rahat edersin hele ilerde birirlerinin en iyi arkadaşları olurlar😍
Evet sende hayati hizli yasayanlardansin :D cocuklarla hayat asiri hizli gidiyor.
Bende oyle dua ediyorum. İnsallah anlasirlarda. Bari buyuyunce uzuntu yasamayim

Mücver kaç taneydi canım???
Kandil simidi
Ekler:olamaz:
Napcan bugün dünü telafi edecek bir spor falan düşünüyor musun ?

Süpersin canım.

Çok güzel menü canım:))
Mücverim unsuzdu. Onda sorun oldugunu dusunmuyorum. Omlet gibi yapip 4te3ünü yemistim. Kalani da aksam yedim. Ama kandil simidi ve ekler fazla oldu biliyorum.
Disari cikabilirsem disari cikarim. Cikamazsam evde 40 dk leslie ve egzersiz

Back