Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya eksi geliyor desene79.7ydm geçen hafta.
Sizin planiniz ne cnm, yazin ne yapacaksinizKızlar oturduğum ev 1 günde yülsek fiyata satıldı alanda meslektaş çıktı yaza kadar oturucaz nasipse zatn planımızda o yöndeydi. Diyeceğim o ki bi bizde para yok![]()
Iyi cabuk yapmislar bariSağol ablaburda zorunlu değilde ben bugün hiç koku alamayınca test yaptırdım sabah, yarına çıkar artık.
Hepi topu 1 kilo hem kontrol ettm sorun yokBi haftada o karar verilir mi yaaa .bir yanlışlık vardır.yanlış tartmıştır![]()
Ay inşaallah sende durumlar ney abla?Baya eksi geliyor desene![]()
Yaşı vardı bayanın eşi de çalışıyor muhtemelen. Biz bu süreçte bakıyorduk zaten daha yoğunlaşıcaz. Kışın krediler yüksek oluyor yaza doğru düşer inşaallah Allah kerimSizin planiniz ne cnm, yazin ne yapacaksiniz
Tek öğretmen maaşıyla almamislardir heralde![]()
Tüm grip soğuk algınlığı belirtileri var aynıyım bakalımIyi cabuk yapmislar bari
Toparlandinmi cnm biraz
Canım tat almada bi sorun var miSağol ablaburda zorunlu değilde ben bugün hiç koku alamayınca test yaptırdım sabah, yarına çıkar artık.
Tad almada sorun yok canmda koku alamıyorum sırt kemiklerim kaburgalarım çok ağrıyo soğuk algınlığındaki gibi. Onum dışında burnum tıkalı boğazım şiş o yüzden emin olamıyorumCanım tat almada bi sorun var mi
Esimin abisi koku ve tat kaybı şikayetiyle gitmişti pozitif cıktı ama ayakta atlattı şükür
Bana alerji ve üşütme belirtisi gibi geldi deTad almada sorun yok canmda koku alamıyorum sırt kemiklerim kaburgalarım çok ağrıyo soğuk algınlığındaki gibi. Onum dışında burnum tıkalı boğazım şiş o yüzden emin olamıyorum
Hastasın sen kıyamam aksam turşu yeTüm grip soğuk algınlığı belirtileri var aynıyım bakalım
var canm gripteki gibi ama
tmm turşuyu marulun arasına sarıp yerimHastasın sen kıyamam aksam turşu ye
Ekmek yepasta ye
![]()
Evet sende hayati hizli yasayanlardansinCanım ben 19 yaşında evlendim .20 yaşında oğlum ,25 yaşında kızım 34 yaşında da bı kızım daha oldu. 35 yaşımı bitirmek üzereyim bir kaç aya
Allah bağışlasın kuzucuklariniAralarında yaş olmayışı bu süreçte zorlar ama bı kaç seneye birlikte oynamaya başlayınca rahat edersin hele ilerde birirlerinin en iyi arkadaşları olurlar
![]()
Harikasin. Bende yuzume bakip suzulmus diyorumSu içtim. :)) yansın yağlar.şu an da hafiflemiş incelmiş hissediyorum.sabah belimi ölçtüm 3 cm ince geldi geçen haftaya göre.![]()
Mücverim unsuzdu. Onda sorun oldugunu dusunmuyorum. Omlet gibi yapip 4te3ünü yemistim. Kalani da aksam yedim. Ama kandil simidi ve ekler fazla oldu biliyorum.Mücver kaç taneydi canım???
Kandil simidi
Ekler
Napcan bugün dünü telafi edecek bir spor falan düşünüyor musun ?
Süpersin canım.
Çok güzel menü canım:))