Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üst üste gelen sıkıntılarindan kaynaklidir abla Rabbim feraha çıkarsınTeşekkür ederim canlarim
Bugün nedense keyfim yok, bi huzursuzluk var içimde
Üst üste gelen sıkıntılarindan kaynaklidir abla Rabbim feraha çıkarsınTeşekkür ederim canlarim
Bugün nedense keyfim yok, bi huzursuzluk var içimde
Allah bağışlasın cnmBiri 7 digeri 4 yaşında :))
Çok geçmiş olsun ablacım .Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun kuzum.
Ayyyyynen.dolapta yer yok.ama hep aynı şeyleri giyiyorum.vermwyw dekiyamam.hepsinicok seviyorum![]()
Belkide ergenlik sizi teğet geçer canımAbla 100 g çıko yerine miss hibi et yeseydin hemde tok tutar ama neyse olan olmuş artık önümüze bakalım lütfen güzel ve doyurucu bir kahvaltı ve dolu dolu öğünler olsun
Nar tüm değil yarım ye canım yarışı iki meyve diğerleri güzel
Evdekilere kızartıp onlarinkinden çaldın mı kızsuyu artır baby
Piskivite iyi alıştın haaa. 10 yıl sonra ben dilek senin suanin ben 43 yaşında bu durumu kaldırmam herhalde
Yazık kız ya üzülmüş kuzucuk
Makarnayı yakmıştır dans çalışan ve yeni evli olunca genelde akşam biraz kolaya kaciliyor
Geçmiş olsun abla cana gelmemis en azından ,bı sadaka ver
Amanin kız korona olma izin alsaydın keske
Oo maşallah ponime
Canım önce anne sütü ver sonra ek gıda teklif et sütun bol su ile azalmaz , ben ne zaman sütü beynimde takip etsem azalıyor sanki ama yogunken yemeği bile yemesem kafamda süt derdi olmayınca lıkır lıkır götürüyor
Erken yaşta evliliğin tek iyi tarafı işte boyunca bebrn oluyorTam delikan zamanı işte
Masallah 15 yaşında oglun varmis
Valla bitmiyor anacim ya
Abla çok geçmiş olsun ya
Kendin de karşı sürücü de iyi çok şükür
Cana gelmesin yeter ki
En iyisini yapıyorsun cnm.Bunca sene patlayan kadar yedik yeter onlar bize ..artık yaşamak için yiyenlerden olalım inşallahBende de hepsini yeme potansiyeli var. Frenliyorum kendimi.
Vallahi çaldımAbla 100 g çıko yerine miss hibi et yeseydin hemde tok tutar ama neyse olan olmuş artık önümüze bakalım lütfen güzel ve doyurucu bir kahvaltı ve dolu dolu öğünler olsun
Nar tüm değil yarım ye canım yarışı iki meyve diğerleri güzel
Evdekilere kızartıp onlarinkinden çaldın mı kızsuyu artır baby
Piskivite iyi alıştın haaa. 10 yıl sonra ben dilek senin suanin ben 43 yaşında bu durumu kaldırmam herhalde
Yazık kız ya üzülmüş kuzucuk
Makarnayı yakmıştır dans çalışan ve yeni evli olunca genelde akşam biraz kolaya kaciliyor
Geçmiş olsun abla cana gelmemis en azından ,bı sadaka ver
Amanin kız korona olma izin alsaydın keske
Oo maşallah ponime
Canım önce anne sütü ver sonra ek gıda teklif et sütun bol su ile azalmaz , ben ne zaman sütü beynimde takip etsem azalıyor sanki ama yogunken yemeği bile yemesem kafamda süt derdi olmayınca lıkır lıkır götürüyor
Ay ben de kızımın 15 yasinda olmasını cok isterdimErken yaşta evliliğin tek iyi tarafı işte boyunca bebrn oluyorBaşkada bı numarası yok
![]()
Kac yasindasiniz, kac yasinda evlendiniz?Erken yaşta evliliğin tek iyi tarafı işte boyunca bebrn oluyorBaşkada bı numarası yok
![]()
Cok beğendim harika. Yarinda kacamaksiz atlarsan bu sporlarla guzel bir eksi gelirBugünün menüsü yazaym
11.30
Köz biber patlıcan
2.3 çatal köz patates
Yoğurt
3 zeytin
Çökelek
1 d ekmek
Haş yumurta
Domates
2.30
2.3 kayısı ve çekirdeği
10 kadar fıstık
1 kepçe ayran çorbası
5.00
1 kase mercimek çorbası
Yarım kase güveç
1 d ekmek
7
5.10 ayçiçeği çekirdeği
Su 2 lt
Spor 60..70 dk yürüyüş
Biraz önce de yoğurt zencefil zerdecal tarçın karışımı
Canim menun cok iyi ama su gercekten cok az. Kgna göre az kaliyor yaniSlm hatunlar
Kahvalti(11:00)
5 dilim sucuk ve 2 yumurtayla sucuklu yumurta
1 kk ya yakın peynir
Domates salatalık
1 tane çilek reçeli
1.5 dilim tb ekmek
2 fincan çay
Ikindi(16:00)
1 tane züber
Aksam(19:00)
Patatesli tavuk yapmıştım 3 dilim patates,5 parca minik kofte kadar tavuk
3 kasik yoğurt (çörekotlu)
Salata
1litre su
1litre ödem suyuMefkurem
Ben de aç hissediyorum. Ama o ucus ucus etegi giymeden olmaz :)Acıktımmmm
Canım ben 19 yaşında evlendim .20 yaşında oğlum ,25 yaşında kızım 34 yaşında da bı kızım daha oldu. 35 yaşımı bitirmek üzereyim bir kaç ayaKac yasindasiniz, kac yasinda evlendiniz?
Bende 20 yasimda evlendim. Hemen cocuk olmadi. Simdide iki kucuk bebe delirmecelerdeyim :d
Yaş 26 biri 3 yasinda digeri 8 aylik iki kız bebem var
Zahmet olmadan rahmet olmazBen de aç hissediyorum. Ama o ucus ucus etegi giymeden olmaz :)
Bende şekerin verdiği zararlı anlatan bir belgesel izlemiştim. Etkilemediği hiç bir organ yok vucudda keşke hayatımızdan çıkarabilsekBiraz önce japonlar neden kilo almıyor
Ya da meden zayıf diye bi video izledim.
Değişik...her öğün pirinç yiyorlar ya o da yağ tuz yokmuş.hep balık hep balık...sağlıklı içecekler yeşilçay vb.yemekle bir tüketmiyorlarmış. Ağır ağır yerlermiş.zaten o çubuklarla ne kaa hızlı yiyebilirler ki...tatlı olayı yokmuş.sütlaç baklava vb...düşünebiliyor musunuz?
Ondan Zekiler belki...tatlı beni uyuşturuyor falan ya...