- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Ay inş görebilirim. İlk hedefm 87 sonra 84 sonra 79 bakalım kaç ayda ulaşacamBende burdaki arkadaşlarım olmasaydi göremezdim cnm Onların desteği ve sorumluk bilinci ile zamanında hayal ettiğim kiloya geldim
Sende geliceksin bizde burda şahit olucaz buna
Yapman gereken sabırla azimle istikrarlı bir şekilde bu yolda pes etmeden yürümek
İnan okadar çabuk geciyorki zaman ne ara verdim Bukadsr kiloyu diyeceksin bir kaç ay sonra yeterki vazgeçme
En azından sabit kslmaya çalış yazık degilmi kaç haftadır emeğine cnm sil baştan yapmaya vaktimiz zamanımız yok benceBu hafta reglin yarattığı etkiden midir yoksa tatil psikolojisinden midir odaklanamadım diyete, haftaya yeni bir kafayla toparlanıp başlayayım. Bu hafta mental olarak uygun değilim
Başınız sağolsun canımAllah geride kalanlara sabır versin.
Boyuna göre kilon anormal değil senin, ya benim gibi 160 olup 75 kilo olsaydınGayet iyi görünüyosundur eminim
Ödül verilir bir ogunle kalmak lazım ertesi gün arti 2 yansıyacak sekilde yemek okadar yanlis ki hem mideyi mahvediyosun hemde bütün haftayı onu atmakla uğraşıyorsun .Hedefe ulaşmaktan çok bu yeme bozukluğumu çözmek daha önemli benim icin ve kesinlikle basaricamEvet ya aynı sorun bende de var. Ama bir yandan da aslında kötü değil çünkü 7 gün diyet yapınca da insan daha çabuk sıkılıyor orası kesin. Ne güzel bir günde toparlamışsın canım
Spor yapabilsrn akşami daha rahat gecirisin aslindaBen de dünkü menümü yazayım bu arada:
Öğlen 12:15
1 büyük dilim tb ekmek
1 light tonbalığı (100gr)
1 domates
1 salatalık
2 tk zeytin ezmesi
Akşam 18:30
4 tavuk kanat
azcık patates kızartması
Su: 2.8 lt 2 kupa filtre kahve 1 kupa form çayı
Spor: yok
Öğlenleri sağlıklı beslenmem devam ediyor ama akşam sıkıntılardayım, acilen toparlanıp kendime gelmem lazım.
Aslında o kadar kötü değil akşamda azıcık patatesten birşey olmaz nefsini koreltmisinBen de dünkü menümü yazayım bu arada:
Öğlen 12:15
1 büyük dilim tb ekmek
1 light tonbalığı (100gr)
1 domates
1 salatalık
2 tk zeytin ezmesi
Akşam 18:30
4 tavuk kanat
azcık patates kızartması
Su: 2.8 lt 2 kupa filtre kahve 1 kupa form çayı
Spor: yok
Öğlenleri sağlıklı beslenmem devam ediyor ama akşam sıkıntılardayım, acilen toparlanıp kendime gelmem lazım.
Başınız sağolsun canım .
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başınız sağolsun canım
Yapmaya cesaretin varmi cnm :)
Basiniz sagolsun cnm, Allah rahmet eylesin
Sagolun kızlar Allah razı olsunBaşınız sağolsun canımAllah geride kalanlara sabır versin.
Yeni okudum canım başınız sağ olsunSagolun kızlar Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?