💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay inş görebilirim. İlk hedefm 87 sonra 84 sonra 79 bakalım kaç ayda ulaşacam

En azından sabit kslmaya çalış yazık degilmi kaç haftadır emeğine cnm sil baştan yapmaya vaktimiz zamanımız yok bence
Sende 60lara indigin zaman harika goruneceksin biran önce 69 olmak için bütün silahlarını kuşan bence

Evet ya aynı sorun bende de var. Ama bir yandan da aslında kötü değil çünkü 7 gün diyet yapınca da insan daha çabuk sıkılıyor orası kesin. Ne güzel bir günde toparlamışsın canım
Ödül verilir bir ogunle kalmak lazım ertesi gün arti 2 yansıyacak sekilde yemek okadar yanlis ki hem mideyi mahvediyosun hemde bütün haftayı onu atmakla uğraşıyorsun .Hedefe ulaşmaktan çok bu yeme bozukluğumu çözmek daha önemli benim icin ve kesinlikle basaricam

Mefkurem bence yaptır en güzel yaşlarını ağrılarla geçirme burda doktorlar anneme yaşın genç diye ameliyat önermedi ama hala diyorum şuan ağrılarla başı dertte hayatını olumsuz etkiliyor kim bilirki ömrü ne kadar ben bugune bakarım bugünü rahat yaşamak önemli hakkında hayırlısı olsun abla

Spor yapabilsrn akşami daha rahat gecirisin aslinda

Aslında o kadar kötü değil akşamda azıcık patatesten birşey olmaz nefsini koreltmisin

Güzeller hepinizi tek tek alıntılayamadım ama çok tatlışsınız ya çok da haklısınız. Ben de dediğiniz gibi zaten abartmayıp bu haftayı minimum hasarla atlatıp önümüzdeki hafta bomba gibi rejime geri döneceğim, söz aşırı bozduğum bir şey yok zaten, sadece motivasyonumda ufak bir eksilme var ama halledeceğim bozmayacağım bırakmayacağım muharrem ince gibi hissettim kendimi, diyordu ya çalışacaaz çalışacaaz çalışacaaz

Başınız sağolsun canım .

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Başınız sağolsun canım

Yapmaya cesaretin varmi cnm :)

Basiniz sagolsun cnm, Allah rahmet eylesin

Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin.
Sagolun kızlar Allah razı olsun

Selam kızlar. Gene yorucu bir günden selam. Bugün dermatoloğa gittim cildim çok kötü olmuştu artık. Allah ömür sağlık sıhhat verirse 6 ay sürecek olan bi ilaç tedavisine başladım. 6 ayın sonunda kilo işini de halletmek istiyorum. Psikolog seansımın da ilki dündü güzel geçti. Artık kendini ihmal etmeyeceğim. Canım kendim

İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Kah 7 de
1 yumurta
5 zeytin
Dom
Ara 10 gibi
1 d kek
ÖĞLEN 12
Yarım kase türlü
1 d Ekmek
Bol yeşillikli kısır
Turşu
10 kadar fıstık
Akşam 6 da
Sütlü yulaf
5.10 kayısı çekirdeği

Selam bende menu vereyim. Ogleden sonra disaridaydim bugun pek gelemedim.

Sabah 10.00
1 haslama yumurta
1 salatalik
1 dilim peynir
1 dilim kasqr
2 ck sut receli
1 dilim ekmek
Nescafe

13.30
Yarim simit
1 soda

16.00
4 5 küçük parca küt böreği
1 nescafe
4 top albeni

19.30
1 kase tarhana
Bol salata
1 parca palamut
1 dilim ekmek
2 parmak kadar yaz helvası

Suyu arttirmaya basladim. Wcye cikmamdan anliyorum
Bugun baya sacmaliklar oldu farkindayim.
Ama yine de bu durumdan memnunum
Çünkü normalde borek simit annem getirir. Oturur beraber kocqman pakedi yerdik. Simdi kontrol saglayabildim.
Simidin yarisini borekten kalanlari kardesime yolladim.
Şuan yapmam gereken asıl şey kontrolümü elime almam.
Başardıkça daha iyi olcak eminim.

Bu arada sabah 108.8dim.
Birde 40 dk yürüyüş var

Hellooo

Bugün ev dr na gittim
Kan Degerlerim normalmiş
Sadece d vit. Düşük. Onun icin tablet verdi

Ben baktigimda bazi degerler sınıra yakin, 3 taneside sinirdan birazdaha az

Bu dr da
Eğer 1 ay falandir agriniz gecmediyse bekleyin derdim ama 4 ay olmus geçmemiş, ameliyati olun dedi

Haftaya pazartesi kliniğe konusmaya gidecem
Hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…