💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

26.10.pazartesi Menüm

Bugün isden eve gelince bi kahve ictim sonra duş alip dr a gittim. Bisey yemeye vaktim olmadi, canimda istemedi

Eve gelince yemegimi yedim

19.00
1.5 tabak firinda kiymali patlican
Yogurt
1 cavdar sandwich ekm.

Su 2 lt

abla ya daha o kadar diyet moduna giremedim menu yazmaya mesela hala cesaretin yok hala duzene sokamadım cunku kasımın basında seviyelere baslıcam bu aksam Ahmet apa acıklama yapacakmış tekrar baslamakla ilgili
Yapmaya cesaretin varmi cnm :)
Bu mesajdan hic bisey anlamadim desem heralde bilmedigim bi konu
İyi geceler kızlar bı kac gun giremeyebılırım amcamın (babamın kuzeni) hanımı vefat etmıs 1 aydır hastanddeydı az once vefat haberi geldi
Basiniz sagolsun cnm, Allah rahmet eylesin

Bugün özel ortepedi dr na gittim
Mr cekilmisti onceden, ona bakti
Dizimi kontrol etti
Ameliyat önerdi, 15 dk lik küçük bi operasyon dedi
Diger dr dize hiyeleron ignesi vuralim demisti
Igne 150 euro
Onlar sadece para icin yapiyolar, gerek yok dedi

Benim icin klinikten randevu alacaklar
Ambulans olacak, yatisa gerek yok

Yarin kan sonuclari icin ev dr na gidecem

Bende durumlar böyle :))

Menuleri okudum ama alinti yapmadim
Cok yorgunum
Uyuyabilirsem yattim bakalim

Herkese iyi geceler

Seninle aymı boydayız. Hep diyet modundydm gebelik doğum şubu derken neredeyse 10 yıldır 70 leri göremiyorum tartıda. 82 83 e kadar düşüp tekrar yükselişe geçtm. Bu defa kararlıyım 70 leri göreceğim inş.

Bende pek alamıyorum tel elims bu sıra sabahları kızda derse giriyor öğleden sonrada ev iş telaşı anca bu saatler işte .

Güle güle kirlet mi desem bı kaç gün kirlenmesinde dinlenirsin inşallah mi desem
Yok bacım 1 saat sonra ev yine harabeydi
1 saat temiz kalmasının sebebi de bebeler uyumuştu
Ay diz de çok hayatı bi karar abla yaa
Kv ameliyat oldu ama platin takıldı ona
Ona da bi iğneden bahsetmişler yine başka bi doktor aynen senin dr gibi gereksiz demiş
Ince ele sık doku derim
Acele karar verme araştır

Ne diyim 1 saat 1 saattir buna şükür

Annemde de var menisküs abla yorulunca azıyor çalışma ayakta durma seninkini de azdirmistir ..Geçmiş olsun inşallah Ameliyata gerek kalmaz

Anlatılmaz ki o .
65 ol da foro koy i inşllah.bizde anlarız o zaman
Ah şu dizler...annem de çekiyor.ameliyat diyor doktorlar ama 'yine de iğne yaptırdı annem.ameliyattan çok korkuyor.şeker de var.biraz hafiflemiş ağrı ama geçmemiş.ayakta dursa yürüse hemen azıyor.tuvalete bile yetişemiyor bazen bunun yüzünden .keşke elimden birşey gelebilseydi. Çok zorlanıyor.
Sana da geçmiş olsun ablacım. Acil şifalar diliyorum.

Bende burdaki arkadaşlarım olmasaydi göremezdim cnm Onların desteği ve sorumluk bilinci ile zamanında hayal ettiğim kiloya geldim
Sende geliceksin bizde burda şahit olucaz buna
Yapman gereken sabırla azimle istikrarlı bir şekilde bu yolda pes etmeden yürümek
İnan okadar çabuk geciyorki zaman ne ara verdim Bukadsr kiloyu diyeceksin bir kaç ay sonra yeterki vazgeçme

Koymammi albüm bile yaparım

Tmm cnm nasil istersen

Geçen hafta pazarteside artiydin, cumaya cok güzel sonuc gelmisti
Dikkat edersen yarina bile gider artin
Bu hafta reglin yarattığı etkiden midir yoksa tatil psikolojisinden midir odaklanamadım diyete, haftaya yeni bir kafayla toparlanıp başlayayım. Bu hafta mental olarak uygun değilim
İyi geceler kızlar bı kac gun giremeyebılırım amcamın (babamın kuzeni) hanımı vefat etmıs 1 aydır hastanddeydı az once vefat haberi geldi
Başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin.
75 cnm 1 kilo eksik yazmışımBoyum 1.68 Hedefim 65 Şuanda fena değilim artık tosunluktan baliketlilige transfer oldum sayılırAma 65 çok güzel duruyor bende daha önce yaşadım nasıl yakışıyor anlatamam
Boyuna göre kilon anormal değil senin, ya benim gibi 160 olup 75 kilo olsaydın Gayet iyi görünüyosundur eminim

Ben de dünkü menümü yazayım bu arada:

Öğlen 12:15
1 büyük dilim tb ekmek
1 light tonbalığı (100gr)
1 domates
1 salatalık
2 tk zeytin ezmesi

Akşam 18:30
4 tavuk kanat
azcık patates kızartması

Su: 2.8 lt 2 kupa filtre kahve 1 kupa form çayı

Spor: yok

Öğlenleri sağlıklı beslenmem devam ediyor ama akşam sıkıntılardayım, acilen toparlanıp kendime gelmem lazım.

Aksama salata yada yogurt veya ayran eklense guzel olurmus. Bence o kadar kotu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…