slm arkadaşlar.6 ay önce doğum yaptım ve saçlarım acayip dökülüyor.kuaförüm bc bonakure adlı bakım ürünü önerdi.kullanmak konusunda tereddütlerim var.kullanan varsa lütfen cevap yazsın.
Aslında şöyle oldu. Benim saçım pek dökülmez Allah'a şükür. Ama doğum sonrası her nasılsa kuaför beni saçlarımın mutlaka döküleceği hatta çok döküldüğü konusunda ikna etti. :bbo:
Dökülme karşıtı şampuan ve durulanmayan saç kremini kullandım. Çok siradan bir şampuandı. Saçlarda da bir değişiklik olmadı tabi yeni saç filan çıkmadı yani. :sm_confused: :sm_confused:
slm arkadaşlar.6 ay önce doğum yaptım ve saçlarım acayip dökülüyor.kuaförüm bc bonakure adlı bakım ürünü önerdi.kullanmak konusunda tereddütlerim var.kullanan varsa lütfen cevap yazsın.
ben dökülme karşıtı ürününü kullanmadım ama diğer tüm ürünlerini kullanıyorum uzun süredir.bir çok ürün denedim şimdiye ama hiç birinden bu kadar memnun kalmamıştım.kesinlikle denemelisin.
canım bende kullandım (malum sözlüm bayan kuaförü) güzel bir şampuan ama benim saçlarımın yarısı kendi saçım uçları boyalı olduğu için dengesiz oldu tamam boyalı uçları güzel nemlendiriyor ama kendi saçım hemen yağlanıyordu CADIARZU ben o yüzden bıraktım..
Arkadaşlar acil kurtarma setini alıcam Bc nin ama nerden almalıyım ? kuaförde çok pahalı GG de uygun fiyata buldum ama güvenemiorum ? ordan alan varmı lütfen bilgi verin biliyorsanız dünden beri Bc adı geçen tüm konulara yazdım cevap veren yok
Bc harikadır. Bende de seti var. Ucuza almak için strawberryden alabilirsin. Ama geç gelir. 15 gün filan alır gelmesi. Ben kuaförden 120 Tl ye almıştım diye hatırlıyorum. Ama pişman olmadım.
Dökülmeye karşı en iyi şampuan foltene olup ne zaman saçımda dökülse kullanır bir aydada sonuç alırım. Arkadaşım denedi o da memnun kaldı. Bakım içinse BC set öneririm.
canım kuaför saç bakım şampuan krem vs.. bunlar saç dökülmelerini kesmez. ben çok denedim yani.dediğin bc kullandım gerçektende saçlarıma çok güzel bakım yaptı,nemlendirdi.sen bence doktora git sana şampuan ve serum vericek.bunları kullan bak nasıl kesiliyo saç dökülmelerinyerimseniben kuaförler ürünlerni satmak için neler yapıyolar.onlar sadece saçlara bakım yaparlar saç köklerine asla.