• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bbt ve ikolata kisti

asutay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
527
4
96
Diğer
arkadaşlar merhaba,
ağustos ayında gebe kaldımama gelişmedi,bir ay sonra düştü.rahim ağzı yarası ve sol yumurtalığımda çikolata kisti tespit edildi.yara yakıldı,dr lar kistin gebeliğe engel olmadığını ve hatta gebe kalmamın iyi olacağını söyledi.3 aydır bbt tablosu oluşturuyorum,tam yumurtlama günü eşim hiç evde olamadı ve bende gebe kalamadım.bu ay ateşim ne çok yükseldi,ne de çok düştü. bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?önceki aylardan farklı.ayrıca her ay daha çok sancı çekiyorum. adet öncesi 3 gün kadar kahve rengi akıntım oluyordu ancak bu ay yumurtlama gününden 4 gün sonrasında hafif hafif pembelikler gelmeye başladı.dr lar artık bir süre gelme diyorlar,stres yapma diyorlar. benzer rahatsızlıkları olanlar varsa lütfen tecrübelerini yazsın. paylaşmak insanı rahatlatıyor.

Merhaba Bendede Var Bu Kistten Ve Akintilar Normal.oluyor Yani Bu Kistte Yapiyor.doktorun Yapacaği Bişey Yok Bebek Istiyorsan.6-12 Ay Kadar Bebek Deniyorsun Olmazsa Ameliyat Oluyorsun.kisti Temizliyorlar.isinin Değişmemesi Ise Belki Bu Ay Yumurtlaman Olmamiş Olabilir Ve Buda Normal.aklina Takmadan Bebek çalişmalarina Devam Et.olacaktir üzülme.

sağol gökdenizz.bu ara çok takılıyor aklıma ve üzülüyorum.eşim herzaman evde değil,işi dolayısıyla pek denk gelmiyor yumurtlama dönemine.inan çocuk gördüğümde içim cızz ediyor. her ay denk gelse de olmasa alternatif yöntemleri deniycem ama o da olmuyor.herhangi bir çiftin 12 aylık denemesi belki bizde 24 ay belki 30 ayda olabilecek.kist ilk ölçümde 2,5mm idi sonra3,7mm oldu adetimin ilk günü 4 saat kadar dayanılmaz sancılar yaşadım,sonra ki ölçüm 3,2mm oldu. bu tarz birşey geldi mi başına?

asutay gebelik bolumunde"cikolata kisti ve hamile olamama sendromu.." diye bir baslik acmistim, biz oraya yazip paylasiyoruz birseyler, oradaki bilgileri kullanabilirsin..bu kist gicik evet, benimde 1 yil oldu neredeyse ve sonuc alamadim ama 7 ayda sonuc alan bir arkadasimiz oldu, kismet..ins. seninde tez zamanda olur..

evet asutay bu kistle ilgili çok şeyi arkadaşım silginin yazdığı konuda paylaştık biz.bir boş anında okursan hem senin sorduğun ısı tablosundan örnekde var.orda çok şeyi paylaşıyoruz aylardan bu yana.benim kistimde büyüme olmadı aynı boyda aylardır.şükürler olsun.

merhaba arkadaşlar dün gece son anda gördüm söylediğiniz başlığı orada görüşmek üzere...

arkadaşlar merhaba çikolata kisti varmış bendede ama doktor ilaç verdi 1 ay kullandım kiste hiç bir küçülme yokmuş ilaca devam edicekmişim bunun yanında kanda kanser taraması yapılması için ca gibi testler istedi çok korkuyorum kisttin kansere çevirme ihtimali varmıki???

birtanem sakın korkma bu ihtimal herkeste olabiliyor.yeme içme herşey yapay. çikolata kisti değil ama onun altında kanser gizlenme ihtimaline karşı yapıyorlar ca125 i ,yüksek çıkması da normal. sonucu yüksek görürsen korkma. çikolata kisti tümöral olduğundan yüksek çıkabiliyor.

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar ,bu siteyi daha önce ziyaret ediyordum kimi zaman umutlanıyo kimi zamanda hayal kırıklıgı hıssedıyordum okuduklarımdan.bende 5 ay önce çikolata kistim oldugunu öğrendim sol tarafta 3cmlik .ve ıkı ay korundum korunmasız 8 ayım oldu. doktorum 12 ayın dolmasını beklıyordu gereklı tedaviye baslamak için .AMA BEN BU AY HAMİLEYİM HİÇ BEKLEMEDİĞİM Bİ ANDA VE HİÇ BİR TEDAVİ YAPMADIGIM AYDA...GERÇİ DAHA ÇOK ERKEN 4 HAFTALIK .HAFTAYA KESEYİ GÖRMEYE GİDECEĞİM.UMARIM HERSEY YOLUNDA OLUR VE BEBİŞİ GÖREBİLİRZ.umudu kaybetmeyin .önemli olan kafanıza takmamaya calısın ben gelecek ay tedaviye baslamayı düşünüyodum .ovulasyon günlerimi bile takip etmedimmmmm.inanannınnn.ve bir sürü insan duydum bu hastalıkla normal yolla gebe kalabılen ......hersey gönlünüzce olsun

bende de 5,5cm çkolata kisti var. 3,5 aylık hamileyim hamile kaldıktan sonra öğrendim kistimin olduğunu. hamilelik için ikinci ay denememizde kaldım.hamilelik olabiliyor yani.inşallah herkese nasip olur

Back