- 22 Kasım 2023
- 140
- 43
- 18
- 29
- Konu Sahibi meltem-345
Merhaba bebeğim sadece sağ ve sol tarafa yatıyor hiç kafa üstü yatmıyor üstü bombili şekli aldı nasıl düzelir acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bebeğiniz kaç aylık 1 yaşına kadar tam şeklini alıyor bebeklerin kafaları o yüzden hem boyun kaslarını güçlendirmek hem de kafa şekli için ilk başta günde 5 dakika olacak şekilde tummy time etkinlikleri yaptırabilirsiniz kafasının şekli için faydalı diyorlar alıştıktan sonra süreyi arttırırsınız kafa şekline çok faydası varmışMerhaba bebeğim sadece sağ ve sol tarafa yatıyor hiç kafa üstü yatmıyor üstü bombili şekli aldı nasıl düzelir acaba
Bebeğim 35 haftalık doğdu şuan 1 aylık olcaktı ama doğuma göre 2 aylıkMerhaba bebeğiniz kaç aylık 1 yaşına kadar tam şeklini alıyor bebeklerin kafaları o yüzden hem boyun kaslarını güçlendirmek hem de kafa şekli için ilk başta günde 5 dakika olacak şekilde tummy time etkinlikleri yaptırabilirsiniz kafasının şekli için faydalı diyorlar alıştıktan sonra süreyi arttırırsınız kafa şekline çok faydası varmış
Maşallah gözler fıldır fıldır o zaman geç kalmamışsınız daha dediğim gibi tummy time yaptırırsanız hem kafa şekli hem beyin ve boyun gelişimi için çok iyi olacaktır bir de gözlemleyebildiğiniz bir zaman da kafasının yanına destek koyarak yan dönmesini engelleyebilirsiniz ama mutlaka yanında olduğunuz zaman yapın bu dediğimiBebeğim 35 haftalık doğdu şuan 1 aylık olcaktı ama doğuma göre 2 aylık
Evet ana kucağına koyduğumdaykrn yanındayken göz önündeyken dün kafa üstü yatırmaya başladım destekli bir sağ bir sol yatırıyorumMaşallah gözler fıldır fıldır o zaman geç kalmamışsınız daha dediğim gibi tummy time yaptırırsanız hem kafa şekli hem beyin ve boyun gelişimi için çok iyi olacaktır bir de gözlemleyebildiğiniz bir zaman da kafasının yanına destek koyarak yan dönmesini engelleyebilirsiniz ama mutlaka yanında olduğunuz zaman yapın bu dediğimi
Meşallah inşallah bizimkide şekillenirbenim oğlumda sivriydi çok şekilsiz diye üzülüyordum yukarı doğru ampul gibiydi düzeldi şimdi normal
vajinal doğumla dünyaya gelen bebeklerde genelde böyle oluyor ama zamanla düzeliyor.Merhaba bebeğim sadece sağ ve sol tarafa yatıyor hiç kafa üstü yatmıyor üstü bombili şekli aldı nasıl düzelir acaba
Evet ben düz yatırmaya başladım gözümün önündeyken yapıyorum inşallah düzelir4.aya kadar bebeginizi uykuda pozisyonlamaya dikkat edin.Sag sol ve arka olacak sekilde.Etrafina havlu rulo yapip sabitleyebilirsiniz tabi mutlaka sizin gozetiminizda olmali bu uykularinda.
4 aydan sonra bebeginiz hareketlenecek uykularinda sabitlemek zor olacak donecek surekliSu anda pozisyonlamaniz kolay bol bol degerlendirin bu zamanlariniEvet ben düz yatırmaya başladım gözümün önündeyken yapıyorum inşallah düzelir
İnşallah çok teşekür ederim4 aydan sonra bebeginiz hareketlenecek uykularinda sabitlemek zor olacak donecek surekliSu anda pozisyonlamaniz kolay bol bol degerlendirin bu zamanlarini