BBC'nin PKK İçin İmaj Çalışmasında Dikkat Çeken Detay

562450

🪷
Pro Üye
15 Aralık 2009
8.455
19.228
KK'ya yakın yayın organları "TSK sivilleri vuruyor" yalanını savunurken, teröristlerin 'köylü gibi' yürüme eğitimi BBC kamerasında..

İngiliz BBC PKK'nın terör eylemlerini görmezden gelerek, örgütü neredeyse bir sivil toplum kuruluşu gibi 'masum' gösterme çabasında..

PKK'nın Kuzey Irak'ta bulunan kamplarını ziyaret eden BBC, kadın teröristlerin gündelik yaşamlarından, günlük ihtiyaçlarına kadar birçok konuya yer verdi.

"KÖYLÜ GİBİ YÜRÜYÜN"
BBC'nin yayınladığı bu 9 dakikalık videonun son kısmında teröristlerin aldıkları temel eğitimler gösteriyor. Özellikle 8. dakikada kadın teröristlere tek sıra halinde değil, 'köylü gibi' dağınık yürümeleri gerektiği ifade ediliyor.

PKK kamplarının vurulmaya başlaması ile PKK'ya yakın gazete ve siteler, operasyonları manipüle etmek için sık sık "TSK sivilleri vuruyor" yalanını ortaya atmıştı.

http://www.ensonhaber.com/bbcden-pkknin-imaj-calismasina-dikkat-ceken-detay-2015-08-21.html

Fotoğraftaki hain .... Iki güzel laf etmek isterdim ama atılırım siteden
Hdp nin pkk nın Kürtlerle alakası yok artık anlayın
Bunlar ermeni,İngiliz, Alman
anlayın artık anlayın

Fotoğraftaki hain .... Iki güzel laf etmek isterdim ama atılırım siteden
Hdp nin pkk nın Kürtlerle alakası yok artık anlayın
Bunlar ermeni,İngiliz, Alman
anlayın artık anlayın

Kısmi olarak söylediklerinde haklısın , ama kürtler olarak genellemek yanlış. alakası olan kürtte var hıc olmayanda hatta pkk da kürt olmayanda..
illaki bunlar birilerinin maşası , piyonu , birilerindne destek alıyor bu çok net! ama başka birileride bunları oyun bozan olarak kullanıyorbirde bu anlaşılsa artık

Ne yapmaya çalışıyor bbc fotoğraf çok komik yalnız haa sanki çatışmaya değil düğüne gidiyorlar

Hayatında ilk defa ayna görmüş gibi bakıyor kadın.

Köylü gibi yürüme çalışmaları yapıyorlarmış. Kafalarına kitap koyup öyle çalışsınlar.

Bunlarin yeri kolayca biliniyorsa yok etmek cok mu zor yani? Ben bunu anlayamiyorum iste, neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…