• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri BB Kremler / Ten rengim

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
123
30
BB kremleri ilk defa dün duydum. Bi baktım fiyatları 15 tlden 150 tlye kadar varıyor. Şimdi benim sorum ve sorunum şöyle;

benim ten rengim çok beyaz, afedersiniz ama görenin "oha" diyebilceği şekilde. Ama gel gör ki yüzümün rengi öyle değil. İki üç kat daha koyu renk vücuduma göre. Regl olmama 1 hafta filan kala sivilcelerim çıkmaya başlıyo, regl iken tavan yapıyo mahvoluyo yüzüm, sonra tam geçicek derken tekrar regl yaklaştığı için tekrar sivilceler çıkıyo. Ben de çoğu zaman kaşımadan oynamadan duramıyorum, bir iki leke bile kaldı şimdiden. Ben bu BB kremlerden alsam bu sorunumu çözer mi ? Alırsam hangi BB kremden alayım ? Sivilcesiz lekesiz pürüzsüz bi cilt istiyorum :43: Yada bu sorun başka nasıl çözülür, yaşım daha 19, cildim de genç. Makyaj yapmayan birisiyim, en azından sadece kalem rimelle yetiniyorum yani fondaten pudra vs. kesinlikle kullanmıyorum çok uzun bi süredir. Napsam bilemedim :50:

bb krem kullanmadım faydasını bilmıyorum ama yüzüne fondoten allık pudra vs sürmemekle çok ıyı edıyosun bence kremden çok temızlemek önemlı ççok güzel jeller var benım sıvılce problemım yok ama ben orıflame den bı jel bı de maske aldım tüpte hemuygun hem çok ıyı gelıyo haftada bır maskeyı yapıyosun günlük olarakda jelle yıkıyosun
$20164_1.jpg $24202_1.jpg açık mavı olan jel dıgerı maske jel 11 tl maske7 tl ye aldım sıyah nokta için dıyo ama çok güzel temızlıyo...

Hıım anladım canım. Ya ben jel maske filan uğraşmak istemiyorum doğrusu, hayatımda hiç maske filan yapmadım :) Sürüp direk dışarıya çıkabilceğim bişey istiyorum. BB krem de şu yönden hoşuma gitti hem cilde iyi geliyomuş hem de kızarıklıkları sivilceleri filan kapatıyomuş. Senin söylediğin maske ve jeller ten rengini açar mı, benim asıl sorunum o yaa ben beyaz tenliyim ama yüzümün rengi böyle makyaj yapılmış gibi duruyo kat kat fondotenler sürülmüş gibi duruyo :43:

Back