E ecan30 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2010 21 0 5 Mayıs 2014 Konu Sahibi ecan30 #1 Arkadaşlar Bb krem öneriniz var mı kullanıyor musunuz ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar Bb krem öneriniz var mı kullanıyor musunuz ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BitterCikolatamm Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2014 694 25 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi ecan30 #2 ecan30 .!.: Arkadaşlar Bb krem öneriniz var mı kullanıyor musunuz ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... ben garnier açık tonunu kullanıyorum yüzümdeki renk tonu farklılıkları için aldım memnunum da, cildim normalde yağlıdır ama parlama falan yapmadı bende
ecan30 .!.: Arkadaşlar Bb krem öneriniz var mı kullanıyor musunuz ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... ben garnier açık tonunu kullanıyorum yüzümdeki renk tonu farklılıkları için aldım memnunum da, cildim normalde yağlıdır ama parlama falan yapmadı bende
E ecan30 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2010 21 0 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi ecan30 #3 Teşekkür ederim canım bende garnierin orta tonunu aldım kullanıyorum ama açık tonu daha iyi gelecek sanırım bana da açık tenliyim çünkü iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim canım bende garnierin orta tonunu aldım kullanıyorum ama açık tonu daha iyi gelecek sanırım bana da açık tenliyim çünkü iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BitterCikolatamm Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2014 694 25 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi ecan30 #4 ecan30 .!.: Teşekkür ederim canım bende garnierin orta tonunu aldım kullanıyorum ama açık tonu daha iyi gelecek sanırım bana da açık tenliyim çünkü iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... orta tonu koyu oluyor canım koyu buğday tenliyim açık iyi durdu, esmer değilsen açık al yani :)
ecan30 .!.: Teşekkür ederim canım bende garnierin orta tonunu aldım kullanıyorum ama açık tonu daha iyi gelecek sanırım bana da açık tenliyim çünkü iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... orta tonu koyu oluyor canım koyu buğday tenliyim açık iyi durdu, esmer değilsen açık al yani :)
er_sev Baladamın Gelini Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 7.068 1.034 35 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi ecan30 #5 ecan30 .!.: Arkadaşlar Bb krem öneriniz var mı kullanıyor musunuz ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... missha al canım pişman olmazsınn
ecan30 .!.: Arkadaşlar Bb krem öneriniz var mı kullanıyor musunuz ? iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... missha al canım pişman olmazsınn
E ecan30 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2010 21 0 6 Mayıs 2014 Konu Sahibi ecan30 #6 Teşekkür ederim kızlar deneyeceğim sağolun 😃 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim kızlar deneyeceğim sağolun 😃 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi